AcasăNewsBucurestean prins de trei ori de radar, sambata, gonind cu peste 200...

Bucurestean prins de trei ori de radar, sambata, gonind cu peste 200 km/h pe Autostrada Soarelui!

A dat radarul peste cap de trei ori pe parcursul unei singure calatorii, pe drumul catre mare! Masina condusa de un barbat din Capitala a fost inregistrata, sambata, de radarele amplasate pe Autostrada Bucuresti-Constanta, conducand cu peste 200 km/h. Mai exact, conform datelor comunicate de catre oamenii legii, autoturismul bucuresteanului a circulat cu 232 km/h, 220 km/h si 202 km/h!

Radarele amplasate in „cascada” pe Autostrada Soarelui, cea care duce catre litoral, au surprins un vitezoman… cu repetitie! Plecand in aceasta dimineata din Capitala catre Constanta, soferul in varsta de 34 de ani a calcat pedala de acceleratie atat de tare, incat masina pe care o conducea a ajuns la viteze record! Bolidul bucuresteanului a avut, se precizeaza intr-un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane, vitezele de 232 km/h, 220 km/h si 202 km/h.

Surprins de aparatele radar, tanarul a fost oprit, in jurul orei 11, de catre politistii din cadrul Serviciul Politiei Autostrazi – Biroul de Politie A2. A fost informat ca pentru fiecare abatere, respectiv depasirea cu mult a vitezei admise pe respectivul sector de drum, va primi cate o sanctiune contraventionala – amenda în valoare de 900 lei si suspendarea dreptului de a conduce autovehicule cate 90 de zile. Ca urmare, sanctiunea totala aplicata bucuresteanului prins pe picior gresit pe Autostrada Soarelui este de 2.700 de lei. Mai mult, acesta nu mai are voie sa urce la volan pentru a conduce un autoturism pe drumurile publice timp de 270 de zile.

Sursa foto: replicaonline.ro

287 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger