AcasăNewsBucătăreasa de la Educație spune lucruri trăsnite

Bucătăreasa de la Educație spune lucruri trăsnite

Joi seara, Monica Anisie, ministrul Educatiei si al Cercetarii a fost prezenta in studioul Realitea Plus, acolo unde a facut o serie de afirmatii de-a dreptul halucinante. Asadar, aseara Anisie a spus la un moment dat ca: ”Am intrat în contact cu directorii de școală prin video-conferință. Am vrut să înțeleg cu ce probleme se confruntă. În această seară, în ședința de Guvern am prezentat un proiect pentru achiziționarea de echipamente pentru copiii din mediile defavorizate. 150 de milioane de lei pentru copiii care nu au acces la tehnologie. Tabletele vor avea acces la internet pentru doi ani de zile. Vor fi laptopuri sau tablete”.
Pentru inceput nu putem sa nu remarcam analfabetismul evident al doamnei profesor de limba si literatura romana Monica Anisie cea care spune ca ”a intrat in contact cu directorii de scoala prin video-conferinta”, ceea ce e profund gresit, pentru ca a intra in contact, in limba romana are sensul de intalnire fizica, de contact fizic.
Problemele cele mai mari in discursul lui Anisie sunt insa referitoare la ceea ce spune si nu doar la cat de gresit se exprima in limba romana. In primul rand, Monica Anisie, ministrul Educatiei, aflata in aceasta functie de peste sase luni vine si spune senina de parca acum s-a teleportat pe Terra, ca a vrut sa inteleaga cu ce probleme se confrunta directorii de scoli (si nu ”directorii de scoala” asa cum din nou s-a exprimat gresit Anisie, caci in Romania exista multe scoli si nu doar una singura cu mai multi directori).
Pai in sase luni de zile de cand sunteti ministru al Educatiei si Cercetarii inca nu ati inteles cu ce probleme se confrunta directorii de scoli?? Ce ati facut pana acum, doamna ministru Anisie?! Ah, am uitat, ati fost ocupata cu puciurile politice facute impreuna cu prietenul dumneavoastra Neculai Ontanu si cu masacrarea politica a propriilor colegi de partid! Citeste aici!  
Ca sa nu mai spunem ca e mai mare rusinea ca un ministru al Educatiei, care la baza e profesor de liceu si nu cercetator la NASA, habar nu are care sunt problemele cu care se confrunta scoala romaneasca.
Apoi, doamna ministru a anuntat ca, guvernul din care ea face parte, a alocat suma de 150 milioane lei pentru achizitionarea de laptopuri sau tablete pentru elevii din mediile defavorizate, adica pentru aproximativ 300 mii elevi. In primul rand, ministresa Anisie habar nu are daca se vor achizitiona laptopuri sau tablete. Alooo, doamna ministru, un plan de achizitii exista la ministerul condus de dumneavoastra?! Din ceea ce spuneti dumneavoastra este ca evident ca nu exista niciun plan si ca pana se face achizitia, pana primesc copiii laptopurile sau tabletele, mai trec cel putin 5-6 luni si ne trezim in 2021 fara tablete sau laptopuri la toti elevii din mediile defavorizate. Plus ca, la un simplu calcul, vom observa ca, daca e sa ne luam dupa ce spune Anisie, daca se vor achizitiona tablete, mai mult ca sigur ca vor fi achizitionate cele mai ieftine de pe piata, adica cele care costa in jur de 500 lei. II semnalam doamnei ministru faptul ca o astfel de tableta, pe langa slabele performante tehnice, semnal slab, dimensiuni reduse, etc, nu are niciun fel de protectie pentru ochi si astfel, risca sa afecteze vederea copiilor.
Dar ce pretentii sa avem de la Anisie, sa isi stranga armata de consilieri si de trepadusi de la minister sa o lumineze si sa gaseasca cele mai bune solutii pentru a conecta la invatamantul online toti elevii din Romania?! Monica Anisie e mult mai preocupata sa isi asmuta sotul sa ii bata colegii de partid (Halucinant! Soțul ministrului Educației îl amenință cu bătaia pe viceprimarul Dan Cristian Popescu) sau sa isi numeasca politrucii protejati in functii importante (Blatul cat e blatul??!!! Monica Anisie dă sinecuri politice aliaților lui Onțanu) .
author avatar
Andrei Coman
1.735 afisari

2 COMENTARII

  1. Toate problemele la doamna ” profă de română ” se datorează faptului ca boticul din dotare, conform foto , nu prea mai intra in contact si de aici dezastrul …

  2. trasnite ,trasnite dar impreuna cu gurul de la cotroceni a semnat pt educatia sexuala acum cand toti erau prin izolare ei dadeau din greu ca doar a spus stimabilul de la pupitru ca timpul e scurt si are treaba multa!!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger