AcasăNewsBucătăreasa Anisie de la Educație face praf logica și limba română

Bucătăreasa Anisie de la Educație face praf logica și limba română

Vor să afle răspunsuri, după declarațiile ministrului Anisie

Niciodată în istoria post-decembristă a României, Educația și Cercetarea nu au avut un ministru atât de catastrofal așa cum e liberala Monica Anisie.

Nu e zi lăsată de la Dumnezeu în care Anisie să nu ne ofere mostre inegalabile de lipsă crasă de logică și de necunoaștere a limbii române. Culmea culmilor este că penelista e profesoară de limba și literatura română!

Și ieri, după ce a fost din nou convocată la Cotroceni, împreună cu ministrul Sănătății și cu cel de Interne, ministresa Educației a ținut o conferință de presă lungă cât o zi de post negru și atât de plictisitoare încât se scorojeau pereții. Iar astea ar mai fi fost cum ar fi fost dacă Monica Anisie nu ar fi accidentat grav și logica omenească și limba română, dar și ceea ce Președintele României Klaus Iohannis decisese cu doar o oră mai devreme: anume că toate școlile și liceele își vor relua cursurile abia în luna septembrie, punct! Ei bine, ce face Anisie doar o oră mai târziu?! Iese în propria conferință de presă și anunță ritos că totuși elevii din clasele a VIII-a, a XII-a și a XIII-a de la școlile profesionale vor reveni la școală pentru „pregătire” și pentru examene. Păi ce facem stimată doamnă ministru?!! Discriminăm elevii?!! Îi sacrificați fără remușcări pe cei din anii terminali împingându-i să vină la școală doar pentru că dumneavoastră și echipa dumneavoastră de incompentenți și politruci nu ați fost în stare să adoptați modelul adoptat de Franța, Italia și Olanda, de a încheia medii și a susține examene de intrare la liceu și la facultate pe baza mediilor din anii anteriori?!!! Mai mult, bucătăreasa ajunsă din greșeală ministru al Educației ne-a anunțat, cu aerul că a descoperit apa caldă, că „materia neparcursă va fi recuperată în anul școlar următor”. Serios, doamna ministru?! Adică profesorii de clasa a IX, cei de clasa a V-a precum și profesorii studenților din anul I de facultate, așa vor începe anul școlar următor, predând materia din ciclul inferior, tocmai încheiat de elevii/ studenții respectivi?! Unde va e logica, doamna ministru, aveți așa ceva?!!

Ca să nu mai spunem că în momentul în care ministresa liberală de la Educație, practic încălcând ceea ce a decis Klaus Iohannis, a anunțat revenirea la școală a elevilor din anii terminali începând cu 2 iunie, ea a și faultat grav limba română spunând că „părinții CARE VREA să nu își lase copiii la școală, pot face asta”. Când auzi așa ceva de la ministrul Educației dintr-o țară UE, ministru care chipurile la bază mai e și profesor de limba și literatura română, te întrebi, pe bună dreptate, dacă e vreo diferența între Dăncilă cea mult hulită și vânată de presă la fiecare cuvințel și bucătăreasa Anisie ce se dă profesoară de limba română și a ajuns ministrul Educației în guvernul Orban?!

O altă aberație anunțată de sinistra Anisie de la Educație este aceea că rămâne la latitudinea părinților decizia de a trimite copiii la școală sau nu. Niciun părinte normal la cap nu își va trimite copilul la școală când încă pandemia nu este eradicată și copilul său poate fi expus riscului îmbolnăvirii. Și atunci la ce bun că madam Anisie cheamă copiii din anii terminali la școală?!!

” Ministerul Educaţiei va elabora ghiduri metodologice pentru fiecare disciplină, astfel încât unele conţinuturi care erau prevăzute pentru această perioadă să fie abordate în anul şcolar următor. Cu alte cuvinte, se recuperează materia neparcursă în această perioadă. Referitor la încheierea situaţiei şcolare, mediile vor fi încheiate cu minimum două calificative sau note, însă nu se vor mai susţine teze. Pentru situaţiile speciale, de exemplu în cazul în care un elev nu are două calificative sau note, Ministerul Educaţiei va comunica modalităţile de încheiere a situaţiei şcolare”, a spus confuză ministresa-bucătăreasă în aceeași intervenție în fața presei. Este evident din toată abureala practicată ieri de Anisie în fața presei că habar nu are ce e de făcut, care e calea de urmat în privința încheierii situației școlare a elevilor.

Cât despre dezastrul cursurilor online și al comunicării cu dascălii pe online, Anisie a ținut să precizeze că ” pentru elevii care nu au acces la tehnologie, unităţile de învăţământ şi inspectoratele şcolare vor oferi sprijin. Acestea vor transmite elevilor resurse de învăţare şi sarcini de lucru”, neexplicând nici măcar o secundă cum și care vor fi aceste resurse de învățare pentru elevii care nu au acces la tehnologie.

Ce să mai spunem despre faptul că bucătăreasa din fruntea Educației românești a dat asigurări părinților și elevilor că la examenele de bacalaureat și evaluare elevii vor fi așezați doar câte zece într-o clasă, Anisie neștiind să precizeze ce resurse materiale și spațio-temporale are Ministerul Educației pentru a organiza aceste examene așa?!!

Referitor la catastrofala ieșire în media a sinistrei de la Educație trebuie concluzionat că Sinisie-Anisie s-a adresat timp de o oră presei și opiniei publice într-o cumplită limbă de lemn- și aia plină de greșeli gramaticale și silabisind fiecare cuvânt ca și cum ar fi vorbit cu cățelul personal sau cu persoane cu retard avansat.

Reamintim că recent, penelista Anisie, șefa organizației PNL Sector 2, a declanșat niște scandaluri monstruoase- care, dacă am fi fost într-o perioada normală, ar fi trebuit să fie aspru sancționate și de premier și de partidul din care Anisie face parte, dar și de către presa și opinia publică.
Publicația noastră a dovedit cum Monica Anisie a vândut meciul electoral de la Sectorul 2 prietenului ei Neculai Onțanu, doar pentru a-l gâtui politic pe propriul ei coleg Dan Cristian Popescu, viceprimar al Sectorului 2. https://www.național.ro/news/trădare-trădare-dar-să-o-știe-și-cetățenii-sectorului-2-monica-anisie-a-vândut-meciul-electoral-din-sectorul-2-lui-neculai-onțanu-682613.html/

În aceeași zi în care noi publicam acest material plin de dovezi, soțul Monica Anisie, polițistul pensionar Adrian Anisie îl amenința, ca pe maidan, cu bătaia pe Dan Cristian Popescu și pe jurnaliștii de la Național cu pușcăria. https://www.național.ro/news/halucinant-soțul-ministrului-educației-îl-amenință-cu-bătaia-pe-viceprimarul-dan-cristian-popescu-682661.html/

author avatar
Andrei Coman
2.648 afisari

10 COMENTARII

  1. ”… să adoptați modelul adoptat (de Franța, Italia și Olanda) – hai, că nici noi nu sîntem mai breji. Puteai spune ” modelul Franței, Italiei și Olandei ”. Oricum, felicitări și mulțumiri pentru articol.

    • Comane , ti s-a facut dor de sinistrul Genunche , ala cuplat la spagi cu cu fosta ministra a Sanatatii de la Baia-Mare ?

  2. Eu cred ca toti ministrii de la cultura de 70 de ani ar trebui pusi in rama prostiei populare asta fara parti pli. Facut asa o troita cu intrare libera.

  3. Educatie scuzati.
    Adica stiti ceva si de la educatie si de la cultura da punem un separeu intre.

  4. p-asta a lovit-o rau virusul ..la cap!!!…daca as fi elev acum, a-si refuza sa ma duc la scoala cu un asemenea ministru!!…mai bine analfabet decat lipitor de afise ,!!!…

    • Sunt lovit de virus la cap , am fost elev doua clase , cat are personalul de Rabnita-Tiraspol , ma mandresc ca sunt analfaet si lipesc si acum afise cu tatuka Stalin in gara .

  5. HEI NU INSULTATI BUCATARESELE, ELE AU INVATAT CARTE ATAT CAT SA BUCURE OAMENII, PE CAND FEMELE Anisie poate cel mult sa spele vasele intr-o bucatorie,dar nici atat, mai bine Anisie spala WC-uri, acolo nu mai este nevoita sa-si bata joc de limba roana.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger