AcasăNewsBubuie prețul la benzină: peste 7 lei la pompă!

Bubuie prețul la benzină: peste 7 lei la pompă!

sursa foto: portalsm.ro

Șoferii din Capitală care au ajuns, joi dimineață, la benzinărie, pentru a-și alimenta autoturismul cu carburant, au constatat o realitate tristă.

Benzina a trecut de 7 lei per litru, la pompă. Și nu s-a întâmplat doar în București.

Informațiile vin joi, 22 februarie. E vorba despre situația prețului carburanților în Capitală, dar și în țară.

Benzina a sărit de pragul psihologic de 7 lei litrul în Bucureşti. Se întâmplă după mai multe scumpiri succesive.

Care e situația prețurilor la Cluj și Iași

Cea mai ieftină benzină standard costă joi 7,02 lei litrul, faţă de 7 lei litrul, cât era miercuri, şi se găseşte la mai multe staţii Petrom şi Lukoil din Bucureşti, potrivit antena3.ro. La restul stațiilor din Capitală, benzina standard se găsește la prețuri între 7,03 şi 7,17 lei.

Peste 7 lei/litru este benzina și în alte orașe mari din țară. La Cluj Napoca, de exemplu, cea mai ieftină benzină standard costă joi 7,05 lei litrul. Cu puțin mai ieftină este la Iași, unde ajunge la 7,01 lei litrul.

Mulți își amintesc faptul că pragul de 7 lei pe litru la benzină nu a mai fost depășit din toamna anului trecut.

În cazul benzinei premium, prețurile variază de la 7,53 lei la 7,82 lei, fiind de asemenea în creştere.

author avatar
Andrei Coman
912 afisari

3 COMENTARII

  1. Inca-i bine, pe vremea lui Ceau era 9 lei litrul cea premium si stateai si la coada pentru ea de ti se lungeau urechile. In tara aveai dreptul la 20 de litri pe luna, in Bucuresti puteai sa faci plinul. Erau pline trenurile cu oameni care carau canistre cu benzina prin provincie, pana le-au interzis militia caratul de canistre pline. Motorina se gasea ca erau toate intreprinderile cu parc auto Diesel si furau soferii, dar nu erau decat 5 sau 6 dintr-o suta autoturisme Diesel. Si acolo era o chestie nasoala, motorina si benzina din masinile statului era verde si rosie la culoare, iar daca te controla Militia in rezervorul masinii personale (chiar faceau asta) si iti gasea combustibil verde sau rosu te bagau la furt calificat din avutul obstesc si riscai 5 ani la parnaie. Nu puteai sa decolorezi combustibilul sub nicio forma.

  2. Valeuuuu. O sa mearga vagaboandele cu autobuzul in loc de jeep. In tramvai le gasesti la burduf sa nu le vada ”barbatii” adevarati.

  3. Ăstea sunt subiecte de discutat la tv ,împreună cu criză energetică ,supra impozitarea,comasarea alegerilor,dar tv de casa plătite ne dau scandalul Sosoacă,o fentă cât casa

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger