AcasăNewsBruxellesul vrea o Românie guvernată de scandal

Bruxellesul vrea o Românie guvernată de scandal

Pregătite cum trebuie, alegerile din 2020 vor da un scor corect - niciun partid peste 30%!

Precedentele alegeri parlamentare i-au arătat Bruxellesului că pericolul pierderii României este foarte mare. Tendințele naționaliste sunt prezente de secole în Balcani, iar patriotismul rămâne cel mai puternic sentiment în această regiune marcată de lupte pe viață și pe moarte pentru afirmare și identitate. Partidul Social-Democrat și-a tras atunci un aproape 50% pe fondul nemulțumirilor generate de politica pro-globalistă a guvernării Cioloș. Ca să evite un scenariu similar în 2020, Occidentul a plantat sămânța discordiei – #rezist a crescut, s-a făcut mare, merge la braț cu USR-PLUS și se pregătește să înhațe puterea pentru poftele și nevoile marilor concerne din Vest. Pe Dâmbovița, rămâne cum au stabilit stăpânii: niciun partid nu va mai trece de 30% la viitoarele alegeri!

Pregătite cum trebuie alegerile din 2020 vor da un scor corect niciun partid peste 30

Nici măcar „sălvătoriștii” lui Barna! Pericolul e prea mare, cum spuneam, iar Bruxellesul suflă acum și-n iaurt, a înțeles că românii nu-s de cuvânt; azi bat palma cu tine, iar mâine îți fac vânt de pe pod la jumătatea drumului. Și, poți să-i mai contrazici când vezi că în cercul liderului userist deja se salută cu „bună ziua, prima doamnă”!? Dan Barna este imprevizibil, de o mie de ori mai imprevizibil decât orice alt lider politic român. Joacă la un singur capăt, al propriului interes, și puțin îi pasă de etichetele care i se pun – a fost făcut trădător după ce i-a șterpelit partidul lui Nicușor Dan, dar asta nu l-a împiedicat să-i dea „permanently delete” genialului matematician, iar cu Cioloș a semnat doar o alianță de trecut hopul „europarlamentarelor”, în niciun moment nu s-a gândit la un proiect pe termen lung.

Totuși, între Carpați și Dunăre o singură voce mai cântă despre naționalism. În PLUSR dictează multinaționalele, ProRomânia dă raportul în poziție de drepți, iar PMP nu mai există de când Băsescu a primit un fotoliu confortabil la Bruxelles și garanția imunității europene. A rămas doar PSD-ul, nărăvașul partid pe care Occidentul tot încearcă să-l îngenuncheze de ani, dar abia în 2019 pare că a și reușit. Viorica Dăncilă este lăsată să se joace de-a premierul și președintele de partid, are lopățele și găletușe și un morman de nisip în curtea din Kiseleff 10. Deciziile le iau stăpânii, cei care au colonizat țara începând cu 2010. Totul pentru ei, nimic pentru noi. Suntem piață de desfacere a produselor expirate sau neconforme cu standardele ridicate ale Vestului, suntem teren de încercare pentru tot felul de experimente socio-economice și culturale, suntem resursa energetică a unei Europe secătuite, suntem mână de lucru ieftină și groapă de gunoi a deșeurilor (de orice natură) din UE.

Bruxellesul și-a găsit colonia perfectă și nu va accepta să o piardă fără luptă. Guvernarea se va face din bucăți, prin alianță, cu o majoritate fragilă și ușor de dirijat de la butoane.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.777 afisari

5 COMENTARII

  1. Fugiti, vine apocalipsa. Ne cotropesc barbarii. Ardeti ogoarele, otraviti fantanile. Fugiti toti in munti.

  2. Bruxellesul vrea o Romanie guvernata de scandal, ai nu pai de asata se tine Bruxellesul nu are treburi mai importante, cred ca nu mai rezista mai mult de doi ani si se termina cu el. Blocheaza comertul tarilor membresi asta ma doare cel mai mult, dupa mine brexit Romania ca nu merge nimic.

  3. Gaspadine Katy , rade-ti mustata si mazgaleste cu chirilice , aveti google-translate la Tiraspol sau visezi ca esti pe Coasta de Azur si comanzi ospatarului specialitati de ” ai nu pai de asata ” si ” membresi ” ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger