AcasăNewsBruxelles vrea sa bage in tribunal statele nealiniate bugetar

Bruxelles vrea sa bage in tribunal statele nealiniate bugetar

Sarkozy se uita de sus la Cameron, cerandu-i sa-si vada de treaba lui, iar Papa vrea sus, tot mai sus, in varful piramidei globale

Guvernul economic european va fi procurorul care va trimite in judecata statele UE care nu respecta disciplina bugetara.

Sarkozy se uita de sus la Cameron, cerandu-i sa-si vada de treaba lui, iar Papa vrea sus, tot mai sus, in varful piramidei globale

Presedintele Consiliului European si mai nou al „statelor din zona euro”, Herman van Rompuy, nelipsit de la sfatul de taina al Bilderbergilor, a anuntat niste modificari ale Tratatului de la Lisabona, in sensul intaririi guvernantei economice a Uniunii monetare.

„Principatele” europene, mai divizate ca niciodata

Cu alte cuvinte, cele 17 „principate” din zona euro vor fi ajutate mai mult decat restul, pana la 27, care sunt in afara zonei cu criza! In acest sens, presedintele Sarkozy s-a si ratoit la premierul britanic David Cameron, pentru ca acesta „uraste euro dar vrea sa se amestece in intalnirile noastre”! Adica a lui cu Angela, barosanii zonei euro. Si cum banii intarata cel mai rau spiritele, madam Merkel, „cancelarul celui de-al Patrulea Reich”, cum o numesc presa britanica si cea americana, a gasit o solutie. Ea propune o disciplina bugetara stricta si, cine o incalca, sa mearga la „trebonal”, adica la Curtea de Justitie Europeana. Si Finlanda vrea un comisar pentru buget care sa aiba prerogative asupra bugetelor nationale! Cum, si sa nu mai frece guvernantii nostri bugetul national dupa bunul plac?

Papa cere o Banca Centrala Mondiala

Ca sa nu-i lasa pe specialistii in teoria conspiratiei sa doarma, Papa vine si el cu o „petitie”, pe fondul luptei dintre dolar si euro, adica, ocult spus, dintre iezuiti si templieri. Anume, Vaticanul cere nici mai mult nici mai putin decat crearea unei autoritati politice globale care sa administreze economia, dar si a unei banci centrale mondiale! E clar, nu vine sfarsitul lumii, daca „bancherii lui Dumnezeu” se vara in chestiuni care tin de „ochiul dracului” si vor sa refaca varful „piramidei”. E si mai clar ca „fratii” s-au apucat de par si vom vedea cine iese deasupra!

author avatar
Adina Mutar
183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger