AcasăNewsBritanicii iau cu asalt băncile de căldură. Temperaturile vor scădea sub pragul...

Britanicii iau cu asalt băncile de căldură. Temperaturile vor scădea sub pragul înghețului, în Marea Britanie

banca de calduraBritanicii iau cu asalt băncile de căldură. Temperaturile vor scădea sub pragul înghețului, în Marea Britanie

Locuitorii din Marea Britanie se îndreaptă către băncile de căldură pe fondul scăderii temperaturilor și a crizei costului vieții. Peste 3.200 de bănci de căldură au fost deschise în Regatul Unit.

Aceste spații sunt conduse de autoritățile locale și organizații de caritate și au fost înființate în toată țara. Multe dintre ele sunt chiar pe jumătate pline și oferă o varietate de servicii, de la ceai fierbinte până la un spațiu să lucrezi la distanță.

Bănci de căldură, deschise în biblioteci publice

„Rolul nostru este să oferim un spațiu cald și sigur, dar și să oferim sfaturi persoanelor care au nevoie de ele”, a declarat Daniel Andrews, managerul unui astfel de spațiu, pentru The National.

„Proiectul nostru de spații calde se referă la deschiderea bibliotecilor pentru ore prelungite în noul an, pentru a ajuta oamenii cu criza costului vieții, pentru a le oferi un spațiu sigur și cald unde să coboare să se bucure de activități, să se implice cu alți oameni.”

Numeroși părinți și-au dus copiii la băncile de căldură, deoarece vremea rece nu le mai permite să se plimbe în aer liber. „Suntem aici pentru că afară este foarte frig și nu există spațiu în care să poți sta cu un copil mic”, a spus o mamă.

Meteorologii avertizează că temperaturile vor scădea în Marea Britanie în weekend, cu minime de minus 10°C și până la 10 centimetri de ninsoare la Londra. Sunt prognozate ninsori pentru Scoția și sud-estul Angliei.

author avatar
Andreea Vlad
479 afisari

5 COMENTARII

  1. Daca l-ea trebui razboi alaturi de americani in ucraina,englezi:TREMURATI ,TREMURATI,TREMURATI!!!

  2. Daca le-a trebuit razboi alaturi de americani in Ucraina,englezi:TREMURATI ,TREMURATI,TREMURATI!!!

  3. Ce ghinion a avut Putin, se vede ca este mana satanei, este prea cald in perioada asta, satana a deschis portile iadului si vine caldura de acolo.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger