AcasăNewsBRIT AWARDS 2017, schelete - vedete si betii fara margini

BRIT AWARDS 2017, schelete – vedete si betii fara margini

Katy Perry at the BRIT Awards 2017 with Mastercard. London's O2 Arena, Wednesday, 22nd February 2017.

Nu se putea ca gala Brit Awards, care s-a consumat miercuri seara, sa n-o dea putin in politica. De aceasta data,  Katy Perry a preluat stindardul revoltei si a adus pe scena un straniu balet a doua „schelete” care trimiteau direct la Donald Trump si Theresa May.

Cele doua schelete gigantice au fost aduse pe scena O2 de cantareata americana Katy Perry, care a sustinut-o pe candidata democrata Hillary Clinton la alegerile prezidentiale americane.

O fronda cu multe oase

Primul dintre schelete era imbracat cu un costum inchis la culoare si cravata rosie, iar al doilea cu o rochie rosie. Retelele sociale au facut rapid apropierea cu Donald Trump si Theresa May, care erau imbracati la fel atunci cand premierul britanic a efectuat prima sa vizita la Casa Alba, in luna ianuarie. Gestul lui Katy nu a trecut neobservat. Ea a provocat chiar reactia unui deputat din cadrul Partidului conservator al Theresei May, Alec Shelbrooke, care nu a apreciat „aroganta” unei „stangiste care nu are nici cea mai mica idee despre ce se intampla in lume”.

Campionii spritului

Desigur, cele mai asteptate momente de catre mai toata lumea au fost chefurile superstilate care au insotit, spre noapte, evenimentul.

Amuzant, la aceste petreceri, lumea a intrat vesela si a iesit si mai vesela. In unele cazuri, atat de vesela incat se putea citi nivelul de alcool in privirile lor. Unul dintre cei care a cam exagerat (desi stim ca, pe deasupra este inca minor), a fost Brooklyn Beckham, care se pare ca si-a tratat clavicula rupta cu prea multa sampanie sau poate chiar cu niscai tarie. Culmea, la acest capitol, domnitele au fost campioane. Astfel, bune exemple au dat cantareata Pixie Lott, vedeta TV Chrisine Bleakley (sotia fotbalistului Frank Lampard) si supermodelul Abbey Clancy.

author avatar
Catalin Dumitrescu
242 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger