AcasăNewsBrigitte Sfat, iubita lui Ilie Nastase, interceptata intr-un dosar de contrabanda cu...

Brigitte Sfat, iubita lui Ilie Nastase, interceptata intr-un dosar de contrabanda cu tigari

Brigitte Sfat, iubita lui Ilie Nastase, a fost interceptata in dosarul de contrabanda in care Bombeto Pascaline Esther, sotia consilierului 2 al Ambasadei Republicii Congo la Belgrad, a fost prinsa in flagrant transportand tigari aduse din Serbia, potrivit pressalert.ro. Intr-o interventie la Realitatea TV, Sfat a negat orice implicare in dosarul de contrabanda. „Cred ca au vrut sa loveasca in Ilie”, spune acesta.

Prietena lui Ilie Nastase a “picat” pe tehnica cand a sunat la unul dintre telefoanele pe care anchetatorii de la DIICOT le monitorizau pentru a strange probe impotriva suspectilor. In seara zilei de 27 mai, Brigitte a sunat-o de pe un numar ce este inregistrat pe numele lui Ilie Nastase pe Roxana Carstea, nimeni alta decat sotia lui Dumitru Carstea, cunoscut in lumea traficantilor de tigari ca “Gigi Olteanu”.  Sfat il cauta chiar pe Olteanu potrivit pressalert.ro.

Brigitte Sfat a explicat la Realitatea TV ca singura legatura intre ea si sotia lui Gigi Olteanu, Roxana Carstea, este aceea ca ar fi nasit-o pe fetita acesteia, in urma cu patru ani, in timpul primei casnicii: „Este mama fetitei pe care am botezat-o eu. Sunt in relatii medii. Nu stiam de contrabanda cu tigari.” Despre interceptarile in care se vorbeste despre „bani pentru sarbi”, Brigitte sustine ca ii datora lui Gigi OLteanu niste bani pentru o renovare pe care cativa muncitori au facut-o la salonul sau.

Stenograma:

Brigitte: Da? Gigi a ajuns, a venit inapoi?

Raluca Carstea: Nu.

B: N-a venit.

RC: N-a venit.

B: Bine. Sa-i zici ca i-am lasat niste bani acolo, pentru sarbi, stii,  pentru alea?!

RC: Aha, alea.

B: Pentru alea i-am lasat la salon

RC: Da, el nu stiu, ca nu am vorbit cu el nimic. De fapt l-am sunat, dar nu mi-a zis nimic.

609 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger