AcasăNewsBrexit. Iohannis: cetatenii romani, prima preocupare

Brexit. Iohannis: cetatenii romani, prima preocupare

Iohannis nu va fi niciodata de acord cu destituirea lui Lazar. Doar cu numirea lui inca o data

Pana sa participe, vineri, la reuniunea Consiliului European, Klaus Iohannis a reamintit un aspect mentionat inca de joi – si anume ca spera sa se ajunga la o „iesire ordonata a Marii Britanii” din Uniunea Europeana.

„Oricum ar fi, cetatenii romani sunt prima preocupare pe care o avem. Sigur, in varianta incheierii acordului, drepturile lor sunt foarte, foarte bine asigurate, dar noi am purtat multe discutii si in bilateral. (…) Varianta cea mai buna este incheierea unui acord”, a mentionat, de la Bruxelles, Klaus Iohannis.

Presedintele a facut referire si la rezultatele discutiilor cu liderii europeni din cursul zilei precedente. „Am ajuns la o intelegere comuna, o intelegere care, dupa, cum stiti, are doua variante. In cazul in care in Marea Britanie se accepta acordul, se prelungeste, pentru a le da posibilitatea sa isi finalizeze legislatia. In cazul in care nu se voteaza, atunci termenul de prelungire este doar 12 aprilie. O intelegere care a fost acceptata imediat de partea britanica si credem ca este o intelegere care ne da o siguranta si noua, UE27, ca lucrurile merg mai departe, dar care da o sansa reala si Marii Britanii sa se hotarasca ce doreste, in definitiv”, a conchis Klaus Iohannis.

119 afisari

1 COMENTARIU

  1. Toti romanii trebuie sa vina la referendumul privind apararea justitiei impotriva comunistilor care vor sa creeze o tara a penalilor condusa de indivizi ca Dragnea si Tariceanu , ambii cu dosare penale care conduc tara dup foile de parcurs transmise de la Moskova. Azi la Brasov , scarnavia de Codrina Stefanescu a guitat , in lipsa lui Dragnea ca: psd este singurul partid romanesc care nu e platit cu bani din afara . Scarnavia asta , care din analfabet a ajuns colectionar de arta in stil tiganesc, cumpara azi ca sa aiba ce vinde la zile negre, a uitat sa spuna ca comunistii din tara noastra sunt finantati de rusi din profiturile grase obtinute din energie si aluminiul produs la Slatina avand furnizata energie electrica la preturi derizorii, va ajunge la judecata romanilor. Comunistii au regizat , cu un singur protestatar antipsd, care a strigat injurii , s – a luat la bataie cu un alt ,,actor” psd si de aici a aparut discursul scarnaviei chelioase. Vremea ciumei rosii a trecut , mai ales ca rusii vor pierde locul 3 ca mare putere. Vor ramane sa stea pe gaze si petrol si se vor uita la ele . Era combustibililor orgnici va dispare . Traiasca Romania libera de comunism si membra a Statelor Unite ale Europei, visul geniallului NAPOLEON. Urmasu sau Macron este motorul viitoarei constructii europene la care rusii vor veni cu caciula in mana sa cumpere solutii tehnice si stiintfice de la inteligentia europeana.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger