AcasăNewsCine este românul MORT în atacurile din Israel/Anunțul făcut de MAE

Cine este românul MORT în atacurile din Israel/Anunțul făcut de MAE

sursa foto: gds.ro

O informație de ultim moment vine de la Ministerul român de Externe (MAE). Un român cu dublă cetăţenie și-a pierdut viața.

Un român – care avea şi cetăţenie israeliană – a murit în urma atacurilor din Israel. Acesta a servit în Israel Defense Forces (IDF) – armata israeliană.

Ce a anunțat MAE

Anunţul a fost făcut de către oficialii Ministerului Afacerilor Externe, luni, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina oficială de pe rețeaua de socializare X (fostă Twitter).

„Profund întristaţi de pierderea unui cetăţean cu dublă cetăţenie, română şi israeliană, care a servit în Forţele de Apărare ale Israelului”, anunță instituția.

Oficialii MAE au transmis condoleanţe familiei şi au reiterat solidaritatea cu Israelul.
„Sincere condoleanţe familiei victimei. Suntem solidari cu Israelul în aceste momente dificile. România condamnă cu fermitate atacurile asupra populaţiei din Israel”, a mai precizat MAE, în tweet-ul transmis luni.

author avatar
Andrei Coman
625 afisari

4 COMENTARII

  1. Este vorba despre un evreu cu dublă cetătenie israeliană și românească. N-o să vedeti vreun etnic român primit in Armata israeliană. Când le convine evreii se numesc români. În rest, deși s-au născut în România, se declară evrei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger