AcasăNewsBreaking News! Un avion românesc s-a prăbuşit lângă Milano: 8 oameni au...

Breaking News! Un avion românesc s-a prăbuşit lângă Milano: 8 oameni au murit! (VIDEO)

avion MilanoBreaking News! Un avion românesc s-a prăbuşit lângă Milano: 8 oameni au murit!

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit într-o suburbie din Milano. Din primele informaţii, 8 persoane ar fi murit, printre care şi un copil. Conform unor surse pilotul și copilotul erau români.

Aşadar, un avion de mici dimensiuni, înmatriculat în România, s-ar fi prăbușit lângă Milano. Avionul a intrat într-o clădire de birouri. Opt persoane au murit, printre ei s-ar număra și pilotul și copilotul care erau români.

S-a prăbuşit la scurt timp după decolare

Avionul, un Pilatus PC12 înmatricualt YR-PDV, a decolat de la aeroportul Linate din Milano cu destinația Milano Malpensa însă după un tur de aeroport s-ar fi prăbușit într-o zonă rezidențială de la est de Milano.

Clădirea pe care a căzut era una părăsită şi se afla în San Donato Milanese. Avionul decolase din Linate cu destinația Olbia. Martorii spun că au văzut ca o minge de foc căzând din cer.

A lovit o clădire goală, de 2 etaje

Aparatul de zbor tocmai decolase de pe aeroportul Linate din Milano și se îndrepta spre insula Sardinia și, la scurt timp, a lovit clădirea, care avea doar două etaje și se pare că era goală și era folosită ca parcare pentru mașini, potrivit presei italiene.

Aparatul de zbor avea şase locuri. Autorităţile de la noi încă nu au fost informate despre acest accident. Din primele informaţii, pilotul este de naţionalitate română.

Clădirea a fost complet distrusă după impact și flăcările au fost stinse după intervenția imediată a pompierilor.

author avatar
Andrei Ștefan
397 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger