AcasăNewsBreaking News: Tăriceanu și-a anunțat demisia de la șefia Senatului

Breaking News: Tăriceanu și-a anunțat demisia de la șefia Senatului

Liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, și-a anunțat luni demisia de la conducerea Senatului.

Anterior, Tăriceanu intenţiona să îşi amâne demisia, pentru a nu face jocurile PSD, însă discuţii de ultim moment l-au făcut pe acesta să rămână la decizia de a demisiona.

Liderul ALDE a anunțat că va citi textul demisiei și în plen. Demisia lui Tăriceanu vine după ce ALDE s-a retras de la guvernare.

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a afirmat sâmbătă la Mamaia că, după ce Tăriceanu îşi va da demisia din funcţia de preşedinte al Senatului, unul dintre vicepreşedinţii social-democraţi ai acestui for ar putea asigura interimatul.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
106 afisari

2 COMENTARII

  1. Dna Dancila a rezolvat problema cu veteranul Domn Melescanu. Ramane ca Dl Tariceanu sa-i convinga pe presedintii ALDE din teritoriu ca apropierea dansului cu ALDE de ProRomania, Ponta-Maior si demisia de la sefia Senatului nu au nimic in comun cu dosarul dansului care urma a fi pus pe rol in aceasta toamna. Le este dator cu o explicatie mai ales ca fotomodelul mamei Zina nu i-a consultat cand a decis iesirea de la guvernare.
    Acum daca multi presedinti ALDE jigniti de aceasta atitudine a Dlui Tariceanu ar trece cu partid cu tot in PSD a carui Vio nu a clacat la aflarea vestii, a gasit o solutie si merge inainte, bine, rau, sau intr-un partid din opozitie,Dl Tariceanu ramane independent. Uraaaa, poate candida la Prezidentiale!
    Mai dureros ptr Dl Tariceanu ar fi ca efortul sa fie degeaba, nu mai candideaza, nu mai este presedintele Senatului cu o ceva imunitate,este un politician cetatean al Romaniei si dosarul isi urmeaza cursul!
    Vom vedea in curand!

  2. PS. Imi aduc aminte de Dl Varujan Vosganian, parlamentarul ale carui lacrimi au induiosat parlamentul si nu i-a ridicat imunitatea petru a fi deferit justitiei. Iar acum este duru duru curt in ALDE sau in ProRomania, nu stiu sigur.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger