AcasăJUSTIȚIEBREAKING NEWS: Sorin Oprescu, eliberat pe cauțiune!

BREAKING NEWS: Sorin Oprescu, eliberat pe cauțiune!

BREAKING NEWS: Sorin Oprescu, eliberat pe cauțiune!BREAKING NEWS: Sorin Oprescu, eliberat pe cauțiune! / Sursa FOTO: National

O informație de ultimă oră vine din Grecia, acolo unde instanța elenă a decis ca Sorin Oprescu să rămână liber până la următorul termen de judecată.

Fostul primar al Capitalei are de plătit, până miercuri, o cauțiune de 5.000 de euro. Și imediat ce face dovada depunerii cauțiunii, poate fi liber.

Trebuie să meargă de două ori pe lună la poliție

E de precizat că Oprescu va trebui să se prezinte de două ori pe lună la poliție.

Marți, până să se anunțe decizia judecătorilor, se aflase că partenera de viață a medicului Oprescu, Adriana Nica, a dat declarații în fața instanței din Grecia.

Citiți și: Partenera lui Sorin Oprescu, declarații incendiare în Grecia! Ce le-a spus medicul Adriana Nica anchetatorilor eleni

Rămâne de văzut ce vor decide judecătorii greci cu privire la extrădarea lui Sorin Oprescu, și anume dacă îl trimit sau nu în România pe fostul primar al Bucureștiului.

Vă amintim că fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost condamnat definitiv la 10 ani și 8 luni de închisoare, o pedeapsă dublă față de cea decisă în primă instanță. După condamnarea definitivă, Oprescu a fost dat în urmărire, nefiind găsit la domiciliu. Iar ulterior s-a aflat că Oprescu a fost localizat în Grecia și că a fost arestat.

author avatar
Andrei Coman
1.232 afisari

7 COMENTARII

  1. ZIARE.COM UN PERICOL PENTRU DEMOCRATIE SI LIBERTATEA DE EXPRIMARE 2022-05-31 11:22 11:22:32
    RUSINEA PRESEI ROMANESTI SITE-ul ZIARE.COM CU JURNALISTI IMPOSTORI CE NU STIU SA SCRIE SI SA SE EXPRIME BINE IN ROMANESTE . COPISTI PROFESIONISTI . ATAT !!
    SITE-UL ANALFABETILOR , FALSI JURNALISTI , NISTE SIMPLI COPISTI CE FURA ARTICOLE DE PE INTERNET, ZIARE.COM
    STERG COMENTARIILE LA GREU SI LE ACCEPTA NUMAI AL POSTACILOR ACREDITATI SI PLATITI SA LE LAUDE MIZERIILE PUBLICATE
    TRAIASCA COMANDANTUL SUPREM SI PARTIDUL DE LA CONDUCERE si FARAONUL SAS , CA VA PLATESC SA-I LINJETI LA GOOZ ziare.com

  2. Eram sigura ca va fi liber, a furat și luat plicuri de la bolnavi destul cat sa plătească avocați, procurori. Toată mascarada s-a petrecut cat sa creadă fraierii ca in România se pedepsesc fărădelegile.

  3. Când judecătorii din România îşi bat joc de actul de justiţie şi fac adaugări la lege după cum le umblă gargăunii prin creieri, în cazul în care dosarul ajunge în mâna unor judecători occidentali, panarama judiciară i-a sfârşit.
    Judecătorii din Grecia nu îl vor extrăda niciodată pe Oprescu.
    Iar dacă în Grecia mai apar două trei dosare de genul acesta, judecătorii greci vor decide din oficiu clasarea cauzei penale.
    În afară de trompetele USR-iste sau cohortele de securici din mass media ce tot laudă ispravile analfabeţilor funcţionali din sistemul judiciar, nimeni nu dă credit actului de justiţie. Iar Occidentul râde în hohote de cretinismul judecătorilor români.

  4. Romania e un stat mafiot condus de mafioti.Pe vremea comunismului hotii si criminalii erau pedepsiti asa cum se cuvine. Pe vremea astora sa tot furi si sa omori.Nu a furat dar are bani sa plateasca smenul la justitie sa-l lase liber. Aceasta societate e pentru derbedei,hoti si mafioti. Cetateanul de buna credinta nu are nevoie de o asfel de mizerie caruia ii zic oranduire sociala.

  5. TOT CE A FACUT, A FACUT PENTRU NEAMUL LUI! ATI INTELES?! NEAMUL LUI E HIRSCH…CONSILIERUL LUI DE BAZA ERA TOT UN EVREU…ACESTA ESTE NEAMUL PENTRU CARE A TRUDIT SI FURAT OPRESCU. CICA A CANDIDAT INDEPENDENT SI ERA FARA STAPAN…AUZI, NENE, DAR ELENA OPREA SI GEN. DAN GHEORGHE II TRANSMITEAU STAREA VREMII DIN PARTEA BAIETILOR? SI GABOR AL LUI ARAFAT, TOT DE NEAMUL LUI TINEAU?! POATE CA ARAFAT SI OPRESCU LUCRAU PENTRU ACELASI NEAM…SI JUSTITIA NOASTRA UNSA CU RAHAT TOT PENTRU ACEL NEAM LUCREAZA…DAR NU ROMAN..SI NICIODATA PENTRU ROMANIA! DE UNDE AU VENIT PARINTII LUI OPRESCU PESTE ROMANIA CA SECURISTI? DE LA N.K.V.D. MOSCOVA CU ANA PAUKER. E GREU SA FII PEDEPSIT CAND ESTI PRINS LA FURAT? DAR CATA VREME ATI UCIS SI ASUPRIT VOI?! TOT NU VA AVEA PACE SI ASCUNS IN GRECIA…SLAVA P.S.D. CA TOT DE RAHAT E SI AZI…HOTIE, HOTIE SI IN GURA LOR ” DRAGA ROMANIE”. MARS, LA COTET!

  6. Azi, aici in Grecia, un roman imi povestea ca are ca vecin un procuror iesit la pensie, invechit in rele, are o piscina imensa in fata casei. Probabil casa cumparata din rezultatele multor dosare inchise prin fisete de maestrii anticoruptiei lui kovesi. Si niciodata in piscina nu intra nimeni. Dar o curata, o vopseste, o aranjeaza, nu are musafiri, nu vin neamuri pe la domnul procuror. Dar are parvenitul piscina mare in fata casei. Sa vada lumea ce instarit e el. Asemeni lui Sorin Oprescu, cel care are o proprietate superba in Grecia, de care nu vorbeste nimeni…si acest procuror iesit la pensie, a servit neamul lui! Numai pentru romani si Romania, nu a apucat sa faca nimic bun intr-o viata de om. A trait sa traga apa cat mai des la w.c. Consumatori de nimic si facatori de nimic! UITATI-VA LA MOACA LUI PREDOIU SI VA PUTETI IMAGINA HALUL IN CARE A AJUNS JUSTITIA. APOI LA IOHANNIS SI VETI STI CUM A AJUNS ROMANIA. Pe post de ospatar la mesele betivilor…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger