AcasăNewsBREAKING NEWS. Robert Negoiță, plângere penală la Parchet împotriva lui Nicușor Dan

BREAKING NEWS. Robert Negoiță, plângere penală la Parchet împotriva lui Nicușor Dan

sursa foto: Facebook/ Robert Negoita

Edilul Sectorului 3, Robert Negoiță, a mers vineri dimineață, 22 martie, la Parchetul General, pentru a depune o plângere penală împotriva lui Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, pentru abuz în serviciu și instigare la abuz în serviciu.

„Este un moment trist pentru mine și un moment trist pentru București, de aproape 4 ani de zile încercăm noi ca instituție, Primăria Sector 3, să colaborăm cu Primăria Generală în ideea de a rezolva problemele acestui oraș, problemele grave, importante, în primul rând fluidizarea traficului, care, lăsând la o parte disconfortul, generează poluare”, a spus edilul Negoiță, în fața presei.

Spune că nu vrea scandal, ci colaborare

Primarul de la Sectorul 3 dă de înțeles că nu-și dorește scandal, ci o colaborare cu Primăria Capitalei.

„Astăzi, și o spun cu foarte mult regret, nimeni nu are nevoie de scandal, eu nu îmi doresc așa ceva, eu îmi doresc colaborare, astăzi, când discutăm, sunt deschis la orice discuție, la orice colaborare în ideea de a rezolva impasul în care ne aflăm. Acum, astăzi, eu am aici o plângere penală împotriva primarului general și împotriva persoanei fizice, care se numește Nicușor Dan, de abuz în serviciu și instigare la abuz în serviciu”, a declarat Robert Negoiță, în fața Parchetului General.

Edilul de sector a invocat o serie de documente. Și a dat glas mai multor critici îndreptate către actualul primar general al Capitalei.

„Pentru că, iată, am aici document (…), avem proiecte ale Primăriei Sector 3 transmise de ani de zile către Primăria Generală, proiecte care n-au fost promovate niciodată, adică legea prevede așa, în momentul în care ai un proiect, Primăria e obligată ca în termen de 30 de zile să dea aviz pentru a intra în Consiliul General, avizul poate fi favorabil sau negativ, dar el trebuie să existe”, a continuat primarul Negoiță.

„Mai mult decât atât, avem aici un document semnat de primarul general, care interzice colegilor din primărie, departamentelor, direcțiilor, să elaboreze acel document, ceea ce înseamnă faptul că nu emit acel document este abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave. Faptul că interzice colegilor să elaboreze acel document înseamnă instigare la abuz în serviciu, adică instigare la comitere de infracțiuni”, a mai declarat primarul Sectorului 3.

author avatar
Andrei Coman
212 afisari

8 COMENTARII

  1. Si ? Nu se va intampla nimic, daca dosarul pica la un procuror cu USR in suflet.Ca_Clotilda a patit ceva 3 ani…

  2. Nicușor sa fie ucis cu pietre ! A supărat psdeu și penteleu ! Ai făcut plângere? Știi să scrii , analfabetule?

  3. Criminalul negoitza încă NU E INCULPAT – 2 morți la biblioteca Națională… și 1 la Hala Laminor…. ca și criminalul albit de servicii, piedone pietarul…

  4. Dar cand au ars blocurile alea nu se putea dosar penal? La evaziunea aia cu TVA ul ,la apartamente lui negoiță nu s a facut dosar penal? Slava PSD PNL

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger