AcasăNewsThe Queen is dead, long live The King! Regina Marii Britanii a...

The Queen is dead, long live The King! Regina Marii Britanii a murit! / Ultimele informații din Anglia

BREAKING NEWS! REGINA MARII BRITANII A MURIT! Elisabeta a II-a avea 96 de aniBREAKING NEWS! REGINA MARII BRITANII A MURIT! Elisabeta a II-a avea 96 de ani / Sursa FOTO: wikimedia.org

Regina Marii Britanii a murit! Elisabeta a II-a avea 96 de ani și a fost cel mai longeviv monarh din istoria Regatului Unit.

Elisabeta a II-a a urcat pe tron în 1952, succedându-i lui George al VI-lea, tatăl ei.

UPDATE 11.12. Kate, ducesa de Cambridge, și copiii săi vor primi noi titluri regale după moartea reginei și ascensiunea pe tron ​​a regelui Carol al III-lea. Prințul George, Prințul Louis și Prințesa Charlotte au devenit Prințul George de Cornwall și Cambridge, Prințesa Charlotte de Cornwall și Cambridge și Prințul Louis de Cornwall și Cambridge, potrivit express.co.uk. Cu toate acestea, William și Kate nu își vor pierde titlurile de Duce și Ducesă de Cambridge ci devin Ducele și Ducesa de Cornwall și Cambridge.

UPDATE 11.08. Prințul Harry a părăsit Castelul Balmoral, vineri dimineață. Acesta a ieșit prin porțile principale ale reședinței regale private din Scoția, de către echipa sa de securitate. Harry, care se afla deja în Marea Britanie împreună cu Meghan Markle, s-a numărat printre membrii familiei regale care au fugit ieri către Balmoral pentru a-și vedea bunica în vârstă de 96 de ani. Ducele a zburat în Scoția și a fost condus la Balmoral în jurul orei 20.00 – la o oră și jumătate după anunțul public al morții Reginei.

__________________________________

UPDATE 9.08. După decesul reginei Elisabeta a II-a, copiii ducilor de Sussex au dreptul la titlul de Alteța Sa Regală, cu excepția cazului în care și Regele Charles al III-lea modifică protocoalele. Archie Mountbatten-Windsor este acum prinț din punct de vedere tehnic – un titlu despre care mama lui, Meghan Markle, sugerase că i-a fost refuzat din cauza rasei sale, potrivit The Guardian. Sora sa mai mică, Lilibet Mountbatten-Windsor, are, de asemenea, dreptul de a fi prințesă după moartea reginei și urcarea pe tron ​​a bunicului ei, Prințul de Wales.

UPDATE 8.52: Regina Elisabeta a murit avându-i la căpătâi pe copiii săi Charles și Anne, conform presei britanice. Mai mulți membri ai Familiei Regale s-au grăbit să meargă la Balmoral, dar se crede că nu toți au reușit să ajungă la timp, înainte ca Regina să se stingă din viață, potrivit Daily Mail.

Doar Prințul Charles și Prințesa Anne, care se aflau deja în Scoția la momentul înrăutățirii bruște a stării de sănătate a monarhului, au reușit să ajungă la moșia regală înainte de moartea ei, au dezvăluit surse, joi seară, conform publicației citate.

UPDATE 8.48. Regele Charles al III-lea se va întâlni cu noul premier Liz Truss și se va adresa națiunii, potrivit The Guardian. Tot vineri, clopotele vor bate la Westminster Abbey, la Catedrala Sf. Paul şi la Castelul Windsor.

Elisabeta a II-a a murit. A fost regină vreme de 70 de ani

A domnit peste Marea Britanie vreme de 70 de ani, fiind cel mai longeviv monarh din istorie.

De câteva zile, Regina Elisabeta a II-a se afla sub atentă supraveghere medicală la Castelul Balmoral, din Scoția. De altfel, acolo s-au adunat în cursul zilei de joi, 8 septembrie, toate rudele apropiate, în frunte cu fiul Charles, prințul moștenitor și viitorul rege al Marii Britanii.

„Regina a murit în pace la Balmoral astăzi după-amiază. Regele (n.r. – Charles) și regina consoartă vor rămâne la Balmoral în această seară și se vor întoarce mâine la Londra”, a fost anunțul sec transmis printr-un comunicat de Palatul Buckingham.

Regina Elisabeta a II-a va beneficia de funeralii de stat complete, iar supușii ei vor putea să își ia adio de la suverana care a domnit mai bine de 70 de ani.
author avatar
Andrei Coman
1.618 afisari

26 COMENTARII

  1. ACUM SA VEDETI PRABUSIREA MARII BRITANII…CHARLES SI CAMILA BETIVI SI SENILI CA BIDEN…CHARLES CONTRABANDA CU ARME, SPAGI DE LA SEICI ARABI…CAMILA VREA SA FIE REGINA CA SA IL INDEPARTEZE PE WILLIAM…AMBITIA EI DE O VIATA CU PROSTOVANUL EI…DECI CASA REGALA SUBREDA CU CHARLES…DISPRETUIT TOTAL DE POPOR…PREMIERUL NOU, CU FUNDUL IN MULTE LUNTRE, TARA DEVASTATA DE NEBUNIILE LUI BORIS JOHNSON…SMECHERII FINANCIARE LA GREU CU VACCINAREA, CU CONTRABANDA CU ARME IN TARILE ARABE, SUB MASCA RAZBOIULUI CU UCRAINA…PLUS CE A MESTERIT U.K IN UCRAINA….

    E MOMENTUL UNUI MECI ADEVARAT INTRE GRU SI MI6….PRABUSIREA MARII BRITANII SE VEDE CU OCHIUL LIBER. RAZBOIU AU VRUT, RAZBOIU AU! IN REALITATE RAZBOIUL ESTE IN MAREA BRITANIE….CU MATERIALUL CLIENTULUI I-A LUCRAT DUMNEZEU!

    SA INCEAPA MARILE SPECTACOLE FUNERARE ATAT ALE REGINEI, CAT SI ALE U.K….IARNA MINTILOR SPALATE BINE!

    • pamant esti si in pamant te vei intoarce, unde toti muritorii merg…
      a luat ceva cu ea in mormant?
      ceea ce a facut bun sau rau, faptele ei si sufletul, atat incap in balanta care o asteapta.
      aceeasi balanta in care vom intra fiecare dintre noi la momentul cuvenit.
      o ramas miliardele, o ramas stralucirea, o ramas castelele si slujitorii, acum este la fel de egala cu toti muritorii cu care a si fost egala cand a fost in viata trupeasca.
      astia cari o ramas…uai de viitorul lor, la ce educatie au britanicii de mici…

      • sia luat toate obiectele personale care vor depozitate in mausoleu, restul fiind in muzee pazite si intretinute. fantoma ei poate sa le viziteze cand vrea .

  2. Aloooo, Naționalu’ lu’ peste, cotidianul loviturilor….pai ce ați făcut?
    L-ati lăsat pe Tache fără subiecte pt maine?
    Tocmai când pregatea o „lovitura” nucleara și el…..”regina a murit în timp ce facea sex cu comandantul gărzii de la Buckingham” 😀 😀
    Ori v-ati dat seama și voi ca face de ras pana și postacii pesedistilor?

    Sa va fie rușine!

  3. Casa regala britanica…. sa se duca in fundul iadului!
    Charles a cumparat castele in Transilvania….. atentie! Aveti grija de copiii Români din împrejurimile caselor cumparate de Charles ! Întelegeti voi
    oare la ce ma refer?

    Nu dau nici 2 bani pe monarhia britanica. Si nici pe alta monarhie contemporana . Toate o apa s’un pamânt!

  4. Sa vedem cat le-o tine de foame si frig englezoilor monarhia. La iarna se vor incalzi la propriu cu DVD-uri si casete cu inregistrari de la marile evenimente monathice: incoronarea Catincai, Nunta lu’ Hai si Megan, Inmormantarile batranilor Filip si Catinca. Plasticul arde bine si e ideal pentru schimbarile clismatice ale lu’ Sarl & Camila, noii circari incornorati pe insulitelor britanice. Cu Lizuca lor in frunte (aia pe care o mananca destele mai ceva ca pe vibrator sa apese butonul nuclear), vor avea succesuri multe!

  5. Un nivel infantilo-grotesc de dezvoltare a umanității permite ca moartea unui individ, care a parazitat in lux pe banii omului care muncea sa isi duca traiul, sa fie întreținută si la bagarea in pamant a cadavrului cu fast si mare pompă!
    Un nonsens al imbecilei popu latiuni….
    Fie-i țărâna cu densitate normala si ei si intregului edificiu de printi si printese…

  6. Nu e maii mportant ca azi sunt 150ani de moartea lui Avtam Iancu si nimeni
    nu scrie nimic???!!

  7. Cotidianul . ro , astazi , 9 septembrie 2022 , ora 15:10 , articol de ( A.T ) , 7 comentarii : ” CAND TE LAUDA SI RUSII ! „

  8. E cel mai greu cand moare o mama. Nu sunt cuvinte. Imi pare rau de Cearli ca nu o sa mai poata sa vina la Bv ca nu mai are timp liber. Castelul lui Dracula unde a poposit strabunul lui Cearli, Vlad Tepes, a arborat steagul negru dar si steagul Angliei.

  9. O sa fie un rege bun. Pacat ca securistii au fugit de Cearli sa-l puna regele României asa cum nu i-au dat viza si regelui Mihai.Schimbam un german cu un englez. Pai daca e rege cum sa-i dai viza ma cretine? E rege..

  10. cainele moare de drum lung ,si prostul ,in speta prostii de grija altora….le-am terminat pe toate …acum ne ocupam…de anglia…..saracul caragiale cata dreptate avea…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger