AcasăNewsUPDATE. Primarul Piedone, după ce a ajuns la DNA direct de la...

UPDATE. Primarul Piedone, după ce a ajuns la DNA direct de la Otopeni:„Puteam să fug de o mie de ori din ţară”/Cine e denunțătorul din dosar

(sursa foto: Facebook/Cristian Popescu Piedone)

Cristian Popescu Piedone a ajuns, vineri, la sediul Direcției Naționale Anticorupție.

UPDATE: La ieșirea de la DNA, Piedone a anunțat că i s-au adus la cunoștință calitatea de suspect și cauza dosarului. Și a susținut că denunţător în dosar este chiar fostul primar al sectorului 5, Daniel Florea.

„Că la preluarea mandatului meu, la nici trei luni de zile, nu am pus în aplicare o hotărâre a Consiliului Local privind de ce mai putea să exercite în sectorul 5 societatea REBU, că singura societate abilitată era Salubrizare SA”, a susținut edilul, referitor la suspiciunile din acest dosar.

Piedone a mai spus în fața presei că nu a dat, vineri, nicio declarație și că va face acest lucru după studierea dosarului. „Denunţătorul este fostul primar al sectorului 5, Daniel Florea. Se pare că s-a denunţat singur în acest dosar. Probabil s-a deranjat foarte tare când am scos la iveală foarte multe nereguli din sectorul 5.

În căldurile lui, crezându-se tot în campanie, la nici trei luni de zile, a făcut aceste denunţuri”, a spus Piedone.

Primarul Piedone: „I s-a luat costiţa din fasole”

Edilul sectorului 5 susține că nu are vreo restricție impusă de procurori.

„Nu am nicio restricţie, n-am absolut nimic. (…) În momentul în care vorbim, DNA ridică documente doar din trecut (…) pe creditele cu maşinile de salubrizare (…) foarte multe nereguli. (…) Într-o furie că (…) i s-a luat costiţa din fasole, asta este”, a mai afirmat Popescu Piedone.

„Piedone nu fuge!”

Referindu-se la ziua de 3 mai, când Curtea de Apel București ar putea pronunța decizia finală în dosarul Colectiv, Piedone a ținut să spună că își așteaptă sentința cu capul sus.
„Știți cu toţii că marţi este decizia finală în dosarul Colectiv. Au fost nenumărate amânări. Eu nu sunt un fugar, îmi aştept sentinţa cu capul sus. Puteam să fug de o mie de ori din ţară.

Probabil, la ţepele pe care le-au luat, credeau că şi Piedone fuge din ţară. Piedone nu fuge!”, a mai susținut actualul edil al sectorului 5.

Totodată, de la acesta s-a aflat că se afla, în această dimineaţă, împreună cu soția, în avionul de pe aeroportul Otopeni oprit la sol după o alertă cu bombă.


 

Știre inițială:

Primarul Piedone, săltat de DNA de pe Aeroportul Otopeni! Edilul sectorului 5 ar fi fost dus deja la audieri.

Potrivit unor surse, edilul sectorului 5 a fost ridicat, vineri, de la Aeroportul Otopeni, în timp ce se pregătea să plece din țară. Ar fi existat un mandat de aducere emis pe numele lui Piedone.

Se pare că primarul de la sectorul 5 ar urma să fie audiat într-un dosar nou deschis la DNA.

Termen în dosarul Colectiv pe 3 mai. Se așteaptă decizia finală a instanței

Vă amintim că instanța, respectiv Curtea de Apel București, este așteptată să pronunțe, în 3 mai, decizia finală în dosarul Colectiv.

În primă instanță, Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 8 ani și 6 luni de închisoare. Pronunțarea sentinței definitive în acest dosar a fost amânată în mai multe rânduri, cel mai recent termen fiind pe 15 aprilie.

author avatar
Andrei Coman
1.048 afisari

11 COMENTARII

  1. Mergea la Munchen? DJ Piedone deschide o discoteca in Germania pentru amatorii de senzatii tari si efecte pirotehnice.Clubul Baronilor Zburatori Munchausen….cu petarde made-in-china

    • N-ai ghicit! Mergea la Amsterdam să facă AIVD-ului olandez, discoteca de care zici…

      • Cat despre serviciile din afara observ ca atat DorinCocos cat si acest Piedone apar cu o basca identica in public.Chiar asa ne iau de prosti baietii astia? Chestiile astea au legatura cu gherilele chineze kominterniste care sunt prin Franta,Olanda,Germania,Austria.Sunt prezentate si in filmele cu revolutionarii lui MAO sau brigazile rosii

  2. Abuz in serviciu , un nou dosar cu firme de salubrizare?
    Dar pentru abuzurile in forma continuata a Clocotildei, cand va fi saltata din avion ?

  3. Circ?
    De ce de pe aeroport? Să fie mai spectaculos?
    8 și 6 peste tot: 8 ani și 6 luni, 3 mai (3+5=8), 15 aprilie (1+5)

  4. SI CAND TE GANDESTI CA MASONII LUI DIN JUSTITIE SI UNII CARE AU PRIMIT PARTE DIN CIORDELILE PRIMARIILOR I-AU LASAT CEVA TIMP SA SE CARE SI EL PE RUTELE INFRACTORILOR FUGARI…SI EL..DIN INIMA A ZABOVIT…SI EL SI UDREA AU IN ASCUNS LEGATURA CU COLECTIV..
    TURISM SI DISTRACTIE MAXIMA…APROPO, POPESCU PIEDONE S-A INFIINTAT CA PROTECTOR AL CONSUMATORILOR( CU DECARTARE) CU AJUTORUL UNUI SENATOR DE MEHEDINTI, IN ANUL 2000 LA COMISIA ANTICORUPTIE DIN SENAT. VENEA SAPTAMANA ,VENEA SI PIEDONE CU DARUL. TRECEA SAPTAMANA, IAR VENEA POPESCU CU PESCHESUL. PROTEJA CONSUMATORII SI RASTURNA TEJGHELELE TARANILOR, TURNA DIVERSE PESTE MARFA…BANI SA IASA, CA AVEA SI EL DARI. DE LA 8 CLASE ALE LUI LUMEA IL VEDEA BINE, TELEVIZIUNILE SI MAI BINE! MAI ALES ANTENA…DEDICATA LUI POPESCU PIEDONE…CURGEA BANUTUUUUUU.

    SA NU FII IN INSULE POPESCULE CRISTIAN VICTOR PIEDONE ….NU AI MERCURIARUL CORECT…

  5. Vinovatii sunt liberi iar astia care ii incrimineaza astia au cazut ca musca!! A iesit oficial csuza incendiului sau crede cineva ca de laun amarat foc de artificii pot arde in cateva minute si corpuri de oameni???!!!

  6. AU ARUNCAT UN PIC DE NAPALM CA DOAR NU ARDEA NEVASTA LUI IOHANNIS…DE ZIUA EI S-A FACUT ACEST SACRIFICIU..64 DE VIETI..
    NASCUTA IN 64…FRUMOS CONDUCE TARA DULAPUL SI RAVASITOAREA…DAR NU PUTEA AVEA LOC MIZERIA ASTA FARA PARTICIPAREA LUI PIEDONE..
    IN SECTORUL LUI… CLADIREA FOSTEI FABRICI PIONIERUL A FOST LUATA DE OAMENII LUI DRAGNEA, APOI PASATA CUIVA DIN BRAZILIA..
    ASTA MIROASE A TREABA CURATA CU ARTIFICII? DE CE SE REZUMA JUDECATA DOAR LA SOCIETATEA CARE ADMINISTRA BECIUL ALA? PENTRU CA A FOST PREGATIT EXPERIMENTUL…..OPERATIUNEA NAPALM PE TINERI ROMANI DE ZIUA PRIMEI DOAMNE…PARINTII AVEAU SOLUTIA STRIGATULUI LA CER…CE POPA A VENIT PRIMUL LA LOCUL CRIMELOR? MARIUS DE LA BISERICA SF. NICOLAE BROSTENI…ACOLO MAI SLUJEA SI UN POPA CARE ESTE IN FLORIDA COT LA COT CU SPONSORII LUI IOHANNIS…FLORIN OVIDIU MIHALACHE, CICA AGENT AL AMERLOCILOR…MORTII OR SA CEARA SANGELE URMASILOR CRIMINALILOR…PRIMARUL PIEDONE POPESCU ERA CU ACEST GRUP…64 DE COPII …JERTFA DE ZIUA PRIMEI DOAMNE A ROMANIEI…RITUAL SATANIC CU RAED ARAFAT IN FRUNTE! Nu e conspirationism..ci verificare pas cu pas…data si anturaj..o gramada de javre penale!

  7. recent intr -o asemenea taverna a avut loc inca un concert lasat cu calcari in picioare ,tipete haine rupte Aro o singura usa S-a luat vreo masura in aceasta privinta,s-a facut ceva?Nuuu,se asteapta sa moara alti 65 de tine concert lasat cu calcari in picioare ,tipete haine rupte Aro o singura usa S-a luat vreo masura in aceasta privinta,s-a facut ceva?Nuuu,se asteapta sa moara alti 65 de tineriri In caz ca ajunge Ponta la guvernare pac jos ca a ars bojdeuca si vom pune iar leprele pnl

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger