AcasăNewsBREAKING NEWS: Percheziții la „Marius Nasta”, în Capitală!

BREAKING NEWS: Percheziții la „Marius Nasta”, în Capitală!

sursa foto: stiripesurse.ro

Informații de ultimă oră vizează o acțiune a anchetatorilor, derulată la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București.

Se fac percheziții, miercuri dimineață, la sediul unității medicale din Capitală. Din primele informații, ar fi vorba despre o acțiune a Direcției Generale Anticorupție și a Parchetului Tribunalului București.

Anchetatorii au intrat, încă de la primele ore ale zilei, în Institutul „Marius Nasta” și fac percheziții. Potrivit Antena 3, care citează surse, ar fi vorba despre mai mulți medici care ar fi luat mită de la pacienți, în cabinete de chirurgie toracică.

Până la acest moment se cunosc puține detalii despre acest caz. Cel mai probabil, oamenii legii vor ridica anumite înscrisuri ce le-ar putea folosi în derularea anchetei.

author avatar
Andrei Coman
663 afisari

3 COMENTARII

  1. Imi vine sa rad, daca n-ar fi de plans….păi, unde in tara numita Romanica nu se ia mita ??? In spitale, la greu, in administratie, la greu, la militie, ca pe vremuri, in invatamant, idem, na, ca m-am saturat sa mai continuu… Poate continua domnii procurori dar, mi-e teama ca si la ei…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger