AcasăNewsBreaking news pentru Bashar! Americanii admit ca a folosit arme chimice

Breaking news pentru Bashar! Americanii admit ca a folosit arme chimice

In martie, in Alep, a fost raportat un atac cu arme chimice

Secretarul american al Apararii, Chuck Hagel, aflat in vizita „de lucru” in Emiratele Arabe Unite,  a declarat ca in Siria s-au folosit arme chimice.

In martie, in Alep, a fost raportat un atac cu arme chimice

Conform declaratiei lui Hagel, „agentiile americane de informatii au raportat ca in Siria s-au folosit arme chimice, in special gaz sarin, impotriva rebelilor”. SUA au sustinut ca „linia rosie” pentru necesitatea unei interventii militare a aliatilor in Siria este folosirea armelor chimice, iar recunoasterea lui Hagel are valoare de „unda verde”. Hagel a aruncat intai buzduganul, dupa care a mai inmuiat-o, ba ca s-au folosit la scara mica, ba ca rapoartele serviciilor secrete nu constituie neaparat dovezi. „Ceea ce am invatat din experientele noastre recente, rapoartele serviciilor secrete nu sunt suficiente. Doar dovezi credibile, coroborate, care sa ne conduca la un anumit nivel de credibilitate, ne vor conduce la luarea unei decizii”, a declarat Miguel Rodriguez, directorul de la Casa Alba, insarcinat cu afaceri legislative.

O echipa a Natiunilor Unite tot asteapta momentul favorabil ca sa intre in Siria sa investigheze aceasta acuzatie, dar nu-l gaseste. Cert este ca odata pornite declaratiile la nivel oficial, mult nu  mai este pana sa apara si dovezile.  Acum, cat Rusia e ocupata cu distribuirea de ajutoare pentru refugiatii sirieni din Liban si Iordania!

author avatar
Adina Mutar
235 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger