Cauta

Breaking news! INCENDIU la Secţia ATI: 10 oameni au murit! Cel mai grav bilanț după tragedia de la Colectiv!(VIDEO)

incendiu

COŞMAR la la secţia ATI de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ: un INCENDIU a ucis 7 oameni!

Un incendiu de proporții a izbucnit la secţia de Terapie Intensivă din incinta Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ, anunţă IGSU. Având în vedere numărul de persoane existent internat în secţie, pentru gestionarea eficientă a evenimentului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

Pompierii intervin cu cinci autospeciale de stingere şi o autoscară. Purtătoarea de cuvânt al ISU Neamţ a anunţat că şapte persoane au decedat şi probabil mai sunt şi alţi oameni care necesită îngrijiri medicale din cauza inhalării de fum.

Conform unor surse, 10 oameni au murit în acest incendiu. Potrivit unor surse din cadrul ISU, în ATI ar fi fost 8 pacienți la debutul incendiului.Este cel mai grav bilanț înregistrat după tragedia de la Colectiv. Pacienții erau bolnavi de Covid-19 și erau intubați.

TRAGEDIE! Incendiu puternic în Secția ATI Piatra-Neamț: 7 persoane intubate au DECEDAT!

Incendiul a fost localizat lichidat în cel mai scurt timp. Din păcate în urma acestui incendiu s-au înregistrat şi victime, mai exact şapte persoane au decedat în urma acestui incendiu, care erau internate în secţia ATI. Nu mai sunt persoane încarcertate. Se lucrează pentru evacuarea tuturor persoanelor care ar putea fi afectate ca urmare a producerii acestui incendiu.

Apelul a fost primit în jurul orei 19.00. Nu vă pot spune cu exactitate câte autospeciale intervin. S-a solicitat sprijinul celorlalte detaşamente pentru a fi asigurată intervenţia. Nu ştiu să vă dau detalii despre numărul persoanelor care au fost internate sau câte au fost evacuate. Probabil necesită îngrijiri medicale persoanele afectate de fum. Se fac cercetări pentru a stabili cauza incendiului”, a declarat Irina Popa, purtătoarea de cuvânt al ISU Neamţ, sâmbătă seara pentru Digi 24.

Procurorul Marius Iacob a preluat ancheta

Parchetul General a declanșat urmărirea penală pentru ucidere din culpă. Ancheta i-a fost încredințată procurorului Marius Iacob, care s-a ocupat și de incendiile de la Colectiv și de la Maternitatea Giulești, dar și de dosarul dispariției avocatei Elodia Ghinescu.

„Secția de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție va prelua ancheta în cazul incendiului de la Secţia de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Piatra Neamț. Cauza a fost înregistrată inițial pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, care s-a sesizat din oficiu, fiind dispusă începerea urmăririi penale in rem sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Pe măsura derulării cercetărilor, vom informa opinia publică”, informează un comunicat al Parchetului General.

Ultimele stiri

  • Burduja, despre întâlnirea cu Iohannis, de la Cotroceni: „Nu este o chestiune neobişnuită” – VIDEO
  • Vara începe „în forță”! La ce valori vor ajunge temperaturile zilele următoare. Șefa ANM: „Înseamnă deja pragul unei zile de caniculă”
  • Alertă alimentară în România. Sortiment de pește, retras de la rafturi de un cunoscut hipermarket/Care e motivul
  • Cresc veniturile populației în urma măsurilor PSD: românii iau mai multe credite, pe dobânzi mai mici
  • Fluctuațiile la prețul energiei nu-i afectează pe români: Guvernul Ciolacu păstrează plafonarea prețurilor până în primăvara lui 2025
  • Ucrainean reținut de DNA Constanța, pentru cumpărare de influență/Prins în flagrant
  • El a câștigat finala „Românii au talent”, sezonul 14! Tânărul pleacă acasă cu marele premiu de 120.000 de euro – VIDEO
  • Suma uriașă pe care a Trump a câștigat-o în 24 de ore după condamnare. „Sistemul nostru digital de strângere de fonduri a fost copleşit”
  • Imagini dramatice în Italia! Trei tineri, filmați în timp ce se țin în brațe, înainte de a fi luați de ape/Mașina lor, cu numere românești
  • Horoscop 1 iunie 2024. Comunicarea este cheia astăzi
  • Exit mobile version