AcasăNewsBREAKING NEWS: Explozie la Uzina Mecanică din Cugir

BREAKING NEWS: Explozie la Uzina Mecanică din Cugir

Imagini dramatice la locul unui accident grav: un tânăr a murit, alte patru persoane au fost rănite (sursa foto: Facebook)

O informație de ultim moment indică faptul că la Uzina Mecanică din Cugir s-a produs o deflagrație, în urma căreia sunt persoane rănite.

UPDATE: Două femei au arsuri ca urmare a producerii exploziei în zona tunelului de încercări, într-un spațiu al uzinei, folosită de Fabrica de Arme din Cugir.

Una dintre victime – în vârstă de 53 de ani – are arsuri pe circa 40% din suprafața corporală, conform ISU Alba. Femeia a fost transportată cu un elicopter al SMURD-ului la un spital din București. Colega acesteia a primit îngrijiri medicale de la un echipaj de la Ambulanță.

Încă nu se cunosc detalii cu privire la condițiile în care s-a produs incidentul.

–––-

Din câte anunță presa locală, explozia ar fi fost urmată de un incendiu. La fața locului acționează salvatorii de la ISU Alba. Din primele detalii, se pare că  două persoane ar fi suferit arsuri.

Până la momentul de față nu se cunosc foarte multe informații cu privire la incidentul apărut la uzina din Cugir, dat fiind faptul că intervenția salvatorilor este în desfășurare.

239 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger