AcasăNewsBreaking News! Cherecheș a fost prins în Germania

Breaking News! Cherecheș a fost prins în Germania

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, ar fi fost prins la Augsburg, în Germania, în urma unei colaborări între Poliţia Română şi poliţia germană.

Prima fotografie de la momentul reținerii în Germania care a apărut în spațiul public îl arată pe Cherecheș cu mainile la spate, fără semne sau sânge pe față

Iată comunicatul Poliției Române: „În seara de 28 noiembrie 2023, în urma cooperării polițienești internaționale și a schimbului de date și informații, dintre Poliția Română și autoritățile din Germania, Ungaria, Austria și Italia, a fost localizat, depistat și reținut, de către polițiștii bavarezi și BKA, în Augsburg, un bărbat, de 45 de ani, din Baia Mare, urmărit internațional.

Acesta a fost depistat de partenerii externi, pe baza informațiilor oferite de Poliția Română. Instanța competentă a emis pe numele bărbatului un mandat de executare a pedepsei închisorii de 5 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată. Mulțumim partenerilor interni și externi, pentru sprijinul acordat în prinderea acestuia. În continuare, se derulează activități procedurale specifice, pentru aducerea bărbatului în țară”, a transmis Poliţia Română.

Aceasta este a doua fotografie în care, de această dată, primarul fugar apare cu sânge pe față

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, condamnat definitiv la 5 ani de închisoare pentru corupţie, a fugit din ţară, vineri, pe 24 noiembrie, prin punctul de trecere a frontierei Petea, cu Ungaria, folosindu-se de un act de identitate al unei rude.

Primarul Cătălin Cherecheş a fost dat în urmărire de Poliţie, după ce nu a fost găsit la domiciliu pentru punerea în executare a mandatului emis de instanţă.

 

author avatar
Andrei Coman
899 afisari

5 COMENTARII

  1. La televizor am vazut o poza in care era shifonat bine de tot, cred ca l-au calcat aia in picioare.
    Pacat ca nu a avut onoare sa se predea din prima, era cu capul sus si din sentinta putea sa scape cu jumate sau trei sferturi executate. Acum va face toata sentinta cap-coada.

  2. Atat s-au chinuit sa prinda un urmarit care a facut infractiuni fara violenta dar nu se chinuie sa prinda pe al treilea suspect al crimei din Sibiu.
    Sau asteapta prescriptia?

  3. CUSUTA CU ATA ALBA SI PLECAREA LUI CHERECHES DIN TARA, DAR SI PRINDEREA LUI. PRIMA MIROASE A ORGANIZARE BINE PUSA LA PUNCT. PRINDEREA LUI ..MIROASE A PONT SI URMARIRE PAS CU PAS. TOATA FLOAREA P.D.L. CARE A ZDROBIT ROMANIA CU FURTURI DE MILIARDE, INCEPAND CU VASILE BLAGA, GHEORGHE FLUTUR, VIDEANU, BERCEANU, UDREA, IOAN OLTEAN, EMIL BOC CU URSULETUL LUI SI VANESSA…DEVALIZARE TOTALA CU A.N.R.P. AFACEREA FERMA BANEASA, RETROCEDARILE IMOBILIARE, TERENURILE DE LA SNAGOV LUATE MANASTIRII CALDARUSANI ….SI UITE CATA DORINTA DE PEDEAPSA PE CHERECHES…ASTA NU E PE FELIA JUSTITIEI…ASTA PUTE A RAZBUNARE PERSONALA A CUIVA…INTAMPLATOR CATALIN PREDOIU VINE TOT DIN P.D.L.?! PE CINE A ENERVAT SAU CUI NU A DAT DREPTUL, DE AU DEZLANTUIT ASUPRA LUI TOT ACEST CIRC??! CINE A DAT COMANDA? CA ASTA NU ARE DELOC IZ DE JUSTITIE, PUTE DE-A DREPTUL!!!

  4. intr-un scenariu apocaliptic
    soacra-sa e intzeleasa cu judecatoarea:
    -de ce nu?

    (pa cod civil nevasta-sa e o victima!)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger