AcasăNewsBREAKING NEWS! Certificatul verde, obligatoriu pentru TOȚI ANGAJAȚII (DOCUMENT)

BREAKING NEWS! Certificatul verde, obligatoriu pentru TOȚI ANGAJAȚII (DOCUMENT)

Certificatul verde este obligatoriu pentru TOȚI ANGAJAȚII, au decis, marți seară, comisiile Senatului.

Documentul va fi obligatoriu în toate instituțiile din România, atât de la stat, cât și de la privat.

Dispozițiile privind certificatul verde se aplică autorităților, instituțiilor publice și de interes public, de utilitate publică și celorlalte unități publice, centrale și locale, regiilor autonome, operatorilor economici care își desfășoară activitatea în clădiri de birouri private cu mai mult de 50 de persoane simultan.

Printre domeniile incluse în proiect sunt educația, sănătatea, dar și Parlamentul. Prevederile nu se aplică autorităților și instituțiilor din cadrul autorității judecătorești.

Angajații care nu au certificat verde pot fi suspendați timp de 30 de zile și ulterior pot fi concediați, potrivit proiectului.

Conform primelor informații, proiectul a fost votat de senatorii PNL, UDMR si USR, în timp ce reprezentanții AUR și PSD s-au opus. Următorul pas este introducerea proiectului în plen.

Tabel-Centralizator-Certificat-Verde-Personal-Sanitar-IS
author avatar
Andrei Coman
1.879 afisari

9 COMENTARII

  1. Tot ce se intampla acum este terr’ orism de stat in cea mai pura forma !! Cum sa fie conditionat accesul la munca sau intr-un magazin de inocularea unei substante experimentale care se afla in experimente pana in 2023 si pentru efectele caruia este EXONERAT si PRODUCATORUL SI STATUL ???? N

  2. Baieti, incepe deranjul in curand, asa ca nu va kakati pe voi, bai trompetelor naziste de stat, ca tot va vor lua gatul romanasii vostrii !! Hai cu marea distractie nationala, care se face in noiembrie in loc de decembrie !! Cine nu-i gata e luat cu lopata !! Criminalilor din parlament, pregatiti-va, vin romanasii sa va puna pielea pe rotisor, ca la Colectiv 🙂

  3. Bezmeticilor, băgați capul la cutie. Era și timpul să se înțarce neghiobia și tembelismul agresiv al tuturor cretinilor care, fluturând lozinci neînțelese, s-au dat în stambă prea mult timp. Măsura asta trebuia luată acum un an. N-ar mai fi murit 40.000 de oameni.

    • Si ia zi tu idiotelu mamiki cam câți ar fi murit sau câți ar fi întrat în categoria nemuritori?! Își bate joc de țară un arab jegos iar unii ca tine îl ling în an us după ce se sparcaie pe români. Neam de idioți….

    • Bezmetic, mor oameni pentru ca Guvernantii au pregatit pandemia NEFACAND ABSOLUT NIMIC CA SA O PREVINA. In Israel,Msrea Britanie,Singapore,Islanda,Portugalia,ect. SE MOARE DINTRE CEI VACCINATI. RATA INTERNARILOR IN RANDUL VACCINATILOR ESTE FOARTE MARE.

  4. A decis cucoana aia scantei care a intrat in arhiva sipa fara drept cu macovei si altii deci infractori care decid cine mai munceste si cum.e in afara constitutiei pe care niciunul nu o mai respecta vor sa fie toti dictatori cu burtile pline pt ca le platim noi salarii ca ei nu produc nimic la buget!!!!

  5. comisiile de specialitate nu sunt decizionale. aprobarea se face doar de plen. ce fel de juralisti sunteti?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger