AcasăNewsBREAKING NEWS: 13 decese la pacienți cu coronavirus, TOATE la Suceava

BREAKING NEWS: 13 decese la pacienți cu coronavirus, TOATE la Suceava

Coronavirus în România, 5 octombrie: 1.591 de cazuri noi. Câți pacienți sunt internați la ATI (sursa foto: Facebook)

Autoritățile au anunțat, în urmă cu scurtă vreme, cel mai mare număr de decese consemnate într-o singură informare oficială – 13 pacienți confirmați cu noul coronavirus, care au pierit la Spitalul Județean din Suceava, la care cei mai mulți fac referire ca la „cel mai mare focar” de COVID-19 din țară.

Cu mai puțin de 10 minute după ora 22, Grupul de Comunicare Strategică a transmis o informare din care opinia publică află că „au fost raportate încă 13 decese ale unor persoane confirmate cu noul coronavirus”. Ceea ce duce bilanțul victimelor la 65.

„Toate cele 13 persoane cu vârsta cuprinsă între 40 și 80 de ani au fost internate în Spitalul Judetean de Urgență Suceava, in mai multe sectii, după cum urmează, nefrologie, boli interne, chirurgie plastică, gastroenterologie”, anunță GCS.

Un amănunt semnificativ de avut în vedere este acela că, deși Grupul menționează „decesele au fost înregistrate în perioada 22- 29 martie 2020”, se precizează că abia în această primă zi a săptămânii au fost confirmate rezultatele pozitive „către INSP” – respectiv către Institutul Național de Sănătate Publică.

sursa foto: Facebook

310 afisari

1 COMENTARIU

  1. Unde sunt testele bă sudorule?..uite că oamenii au murit și testele au ieșit pozitive ieri??? după o săptămână !!.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger