AcasăNewsBratarile cu pietre semipretioase, cea mai buna metoda sa-i spui "imi pare...

Bratarile cu pietre semipretioase, cea mai buna metoda sa-i spui „imi pare rau”!

Pietrele semipretioase au fost venerate pentru puterile tamaduitoare de multe culturi si civilizatii, inca din Antichitate. Sceptrele si coroanele imparatilor, unele obiecte de cult sau mitrele sunt deseori decorate cu astfel de pietre. Numeroase tipuri de terapii s-au dezvoltat pe baza principiilor vindecatoare, de echilibrare si potentare oferite de aceste minuni ale naturii.

In special terapiile energetice integreaza foarte mult lucrul cu puterea pietrelor pentru a ameliora anumite simptome ale pacientilor, imbunatatindu-le starea de sanatate si calitatea vietii. Cu ajutorul unei bratari pietre semipretioase poti sa transmiti persoanei dragi un mesaj nobil de iubire, recunostinta si prietenie.

Cere-ti iertare cu ajutorul bijuteriilor potrivite

Daca esti in cautarea unui mod delicat de a-i spune „imi pare rau” sau „te iubesc”, atunci cu ajutorul unei astfel de bijuterii iti poti demonstra sentimentele cel mai bine. Se spune ca pietrele protejeaza impotriva energiilor negative, detensioneaza situatiile conflictuale, aduc un sentiment de calm si liniste, ajuta la depasirea temerilor, tristetii, durerii, precum si a experientelor traumatizante.

Acesti „terapeuti” oferiti de natura te pot ajuta sa treci mai usor peste stresul cotidian si incurajeaza gandirea pozitiva. Utilizate in mod corect, niste bratari cu pietre semipretioase

reprezinta o alegere excelenta pentru oricine traverseaza momente dificile sau sufera de anxietate si depresie. Multitudinea proprietatilor spirituale ajuta la vindecare si ofera claritate mentala.

Bratari cu cuart roz

Vrei sa iti imbunatatesti sau sa repari relatiile cu cei din jurul tau, sa atragi oameni de incredere si sa iti faci prieteni noi? Cuartul roz poate fi aliatul tau cel mai bun in acest sens. Denumita piatra iubirii neconditionate si impacarii, in mitologia greaca, este una dintre cele mai indragite pietre semipretioase. De culoarea trandafirului, aceasta ofera persoanei care o poarta sentimentul de siguranta, pace interioara si relaxare.

Bratari cu ametist

Ametistul este un alt aliat spiritual de nadejde in purificarea spatiilor de energiile negative si in protectia impotriva tradarilor. Folosit inca din cele mai vechi timpuri in realizarea amuletelor, il vei regasi deseori si in ziua de azi incrustat in montura bijuteriilor regale sau ale inaltilor prelati. Lasa aceste bratari cu pietre semipretioase sa aduca un strop din farmecul naturii chiar la mana ta sau a persoanei dragi.

Bratari cu lapis lazuli si malachit

Pentru o comunicare mai eficienta, bazeaza-te pe lapis lazuli. Aceasta piatra este asociata cu chakra gatului si ajuta purtatorul sa isi exprime mai bine gandurile. Malachitul sau piatra inimii emana cea mai puternica energie vindecatoare pentru acest organ. Asadar, elimina blocajele emotionale si deschide inima catre experiente noi cu ajutorul unor bratari cu pietre semipretioase.

Piatra semipretioasa potrivita poate amplifica numeroase emotii si abilitati. De la cresterea claritatii mentale la infuzarea unui val de creativitate, de la stimularea curajului la imbunatatirea increderii in sine, pietrele semipretioase incorporeaza energii remarcabile, ceea ce duce si la ascutirea simturilor. Ce dar poate fi mai frumos decat o bijuterie cu multe efecte benefice pentru intregul organism?

Aceste bratari pietre semipretioase se pot accesoriza cu usurinta la orice tinuta vestimentara, casual sau eleganta. In plus, producatorii au creat modele atat pentru femei, cat si pentru barbati, fapt care iti va fi de mare folos atunci cand vei fi in cautarea unui cadou pentru cineva drag. Diferentiaza-te de cei din jur prin stilul tau unic si poarta oricand aceste bijuterii terapeutice. Comanda modelul preferat si profita de ofertele speciale de pe ezera.ro!

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
264 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger