AcasăNewsBrasov: A murit in chinuri groaznice pentru ca a refuzat sa-i indeplineasca...

Brasov: A murit in chinuri groaznice pentru ca a refuzat sa-i indeplineasca iubitului o fantezie sexuala!

Un barbat si-a ucis iubita dupa ce aceasta din urma a refuzat sa-i faca sex oral in prezenta unui amic de-ai sau.

Tragedia s-a petrecut in Brasov. Femeia in varsta de 37 de ani a fost lovita cu pumnii si picioarele de iubitul ei. In cele din urma, a cedat si i-a indeplinit fanteziile sexuale, dar pentru ca a fost refuzat initial, brasoveanul a lovit-o in repetate randuri chiar si cu scaune de lemn si cu un cablu de alimentare calculator.

Femeia a zacut cateva zile cu dureri groaznice in casa, lucru care in cele din urma i-a adus sfarsitul. Cand a vazut ca femeia se simte din ce in ce mai rau, sora agresorului a decis sa sune de urgenta la 112 si sa ceara ajutorul medicilor, dar nu inainte ca barbatul sa construiasca un scenariu pentru politisti, in cazul in care vor interveni si acestia.

La scurt timp dupa ce a ajuns la spital, tanara a fost operata. Din pacate, organismul ei a cedat din cauza unor complicatii provocate de leziunile interne pe care le-a suferit, scrie MonitorulExpres.ro.

Chiar daca femeia le-a povestit autoritatilor ca a fost rapita si batuta de niste necunoscuti care au atacat-o intr-o parcare, autoritatile au dovedit ca, de fapt, iubitul ei a fost autorul acestei batai care i-a adus sfarsitul. Barbatul este in arest, el fiind trimis in judecata pentru omor.

FOTO: Timpul.md.

author avatar
Anca Murgoci
1.933 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger