AcasăNewsBrasov: 11 persoane ranite, dupa ce un microbuz s-a rasturnat

Brasov: 11 persoane ranite, dupa ce un microbuz s-a rasturnat

Un grav accident de circulatie s-a produs, joi dimineata, la iesirea din Brasov. In urma impactului 11 persoane au ajuns la spital.

Microbuzul avea 12 persoane la bord si s-a rasturnat dupa ce s-a ciocnit cu un alt autoturism. Dintre cele 11 victime, una este in stare foarte grava.

Accidentul s-a produs in jurul orei 8.00, pe DN 73, la iesirea din Brasov spre Cristian. Se pare ca totul s-a intamplat pentru ca soferul autoturismului a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina pe contrasens.

Cei doi soferi si noua pasageri din microbuz au fost raniti.”La bordul microbuzului se aflau 12 persoane. 10 dintre ele au ajuns la spital, la fel si soferul celuilalt autoturism implicat in accident. O persoana este in stare foarte grava, suferind un traumatism cranio-cerebral. Este inconstienta. Celelalte 10 victime au suferit politraumatisme si policontuzii, fara a le fi pusa in pericol viata. Pompierii au intervenit pentru descarcerarea a doua persoane. Toate victimele au fost transportate la spitalul din Brasov”, se arata in declaratia celor de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Brasov.

author avatar
Andra Nesu
190 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger