AcasăNewsBrandul Victoria’s Secret, prăbușit de Jeffrey Epstein

Brandul Victoria’s Secret, prăbușit de Jeffrey Epstein

Șoc pe piața luxului din America: puternicul brand Victoria’s Secret a fost vândut pentru a se evita prăbușirea în faliment! De vină pentru scăderea vânzărilor și nu numai ar fi chiar Leslie Wexner, proprietarul și CEO-ul L Brands, compania care deține marca Victoria’s Secret. Legăturile sale cu Jeffrey Epstein, controversatul miliardar decedat anul trecut în condiții misterioase în închisoare, au dus la prăbușirea acestei renumite firme.

Politician și om de afaceri, Leslie Wexner s-a înțeles cu Sycamore Partners, un fond de investiții, pentru 1,1 miliarde de dolari, informează New York Times, care citează surse din cadrul companiei. Victoria’s Secret ar valora cel puțin dublu, spun specialiștii, însă realitatea este dată de prețul pentru care s-a vândut.

Una dintre condițiile puse de Sycamore Partners la negocieri a fost ca Leslie Wexner să demisioneze din funcția de CEO. „Nu vrem să avem de-a face cu această poveste. Victoria’s Secret va merge mai departe cu o altă conducere”, au zis noii proprietari. Totuși, L Brands a păstrat o participație de 45% în companie, care include și gama de lenjerie Pink, rămasă în portofoliul lui Wexner.

Orgii sexuale cu minori

Moartea lui Jeffrey Epstein doar a pus lacăt unor povești ce pe veci vor fi îngropate, însă ce s-a scris până acum nu mai poate fi ascuns. Și, din păcate pentru el, Leslie H. Wexner intră la categoria dezvăluiri, acolo unde mai figurează și alte personalități ale lumii, ca Prințul Andrew.

Presa americană a relatat pe larg despre cazul miliardarului Epstein, acuzat și reținut într-o poveste cu trafic de minori și copii molestați. La orgiile sexuale organizate de acesta luau parte mulți prieteni, printre care și Wexner, care s-a „dedulcit” la fetele oferite de amicul său. În momentul în care s-a aflat despre legătura cu „pedofilul” Epstein, viața lui Leslie Wexner a fost pusă sub microscop, iar toate dezvăluirile au lovit direct în brandul Victoria’s Secret.

Pas cu pas, imaginea mărcii a fost făcută zob. S-a ajuns până acolo încât unii dintre furnizori au refuzat să mai colaboreze cu Victoria’s Secret! De la o lună la alta, cu acțiunile prăbușite pe bursă, Leslie Wexner a înțeles că, dacă vrea să mai salveze ceva, trebuie să se retragă înainte ca falimentul să înghită cea mai renumită firmă de lenjerie intimă.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.048 afisari

1 COMENTARIU

  1. Asa sunt ei. Americanii le-a intins o mana si un vas. Iar ei cand s-au vazut in lumea noo si-au facut de cap. Nu numai ca si-au batut joc de o groaza de americance copii si starlete, dar au prabusit si o casa de mode.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger