AcasăNewsBrandul STELA, relansat in Romania dupa 100 de ani

Brandul STELA, relansat in Romania dupa 100 de ani

Euro Grup Clean Products relanseaza brandul 100% romanesc al produselor de curatenie STELA, dupa 100 de ani, dezvoltand gama de produse pe piata zonei en-gros din Romania.

STELA a fost fondata la sfarsitul secolului al XIX-lea de catre Iulius Hoffmaier, principalul obiect de activitate fiind productia de sapun. Dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial, firma a fost nationalizata in 1948.

Redeschisa ca fabrica retehnologizata in anul 1975, devine principalul producator de sapun din Romania. La inceputul anilor ’90, fabrica a fost privatizata, iar din 2003 trendul de dezvoltare economica a determinat schimbarea activitatii.

Euro Grup Clean Products (EGCP) a preluat marca STELA si echipa de chimisti formata de generatii in fosta fabrica STELA, precum si retetele de succes ale brandului. In numai un an, s-a construit o noua fabrica ce va pune in valoare experienta acumulata in peste 100 de ani, printr-o noua gama de produse.

Portofoliul de produse cuprinde o gama vasta de detergenti profesionali biodegradabili, produse hoteliere, accesorii pentru curatenie, articole de menaj, consumabile, saci si hartie, dispensere de hartie si sapun, etc.

„Pregatim o gama variata de detergenti profesionali destinati zonei en-gros: detergent lichid de vase, detergent de pardoseli, balsam si inalbitor pentru rufe, sapun lichid de maini, detartranti si multi alti detergenti specifici. STELA by Euro Grup Clean Products va fi propagata la nivel national si perspectivele extinderii pe piata externa sunt principalele obiective pentru anul acesta”, a declarat directorul General EGCP, Marius Pordea.

author avatar
eNational
1.930 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger