AcasăDezvaluiriAncheteBrambureala intre ministere si alte institutii: Noii demnitari fac "trocuri" cu secretare...

Brambureala intre ministere si alte institutii: Noii demnitari fac „trocuri” cu secretare si soferi!

Cu chiu, cu vai, liderii USL au reusit sa impace si capra si varza acordarii de demnitati publice pentru oamenii lor de incredere din fiecare partid. Numai ca „batalia” dintre pesedisti si liberali este inca departe de a se fi incheiat, chiar daca actuala „ciolaniada” nu mai este deloc mediatizata.

Parcarea Ministerului de Interne este un "du-te, vino" continuu

Insa orgoliile oamenilor politici rabufnesc in fiecare zi, ei incaierandu-se acum pe posturile subalternilor de la administrative, in special soferi si, bineinteles, secretare. In timp ce unii incearca sa le asigure si in continuare un loc caldut oamenilor lor de incredere, altii vor sa-si aduca proprii protejati. Astfel ca, in multe cazuri, au loc deja schimburi masive de personal, fara ca nimanui sa-i pese daca noile locuri de munca se potrivesc sau nu pentru cei impusi acolo de protectorii lor politici.

Exod la aparare

Multe secretare isi schimba locul de munca odata cu sefii

Si uite cum, desi oficial sunt blocate, se semneaza transferuri la greu de la o institutie sau alta, cel mai bun exemplu fiind exodul de pesedisti de la Interne la Ministerul Apararii Nationale. In timp ce Radu Stroe aduna sub propria conducere liberali ajunsi acum pe mana altor sefi, model intens promovat si de catre Relu Fenechiu, proaspatul ministru al Transporturilor. In schimb, singurii de care nu indrazneste sa se atinga nimeni sunt udemeristii din deconcentrate, desi posturile acestora sunt extreme de ravnite.

author avatar
Catalin Tache
1.213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger