AcasăBradley Cooper n-are iubita din cauza mamei

Bradley Cooper n-are iubita din cauza mamei

Bradley Cooper s-a saturat sa fie “baiatul lu' mama”

Disperat ca ajuns la o varsta si e singur cuc, actorul Bradley Cooper, in varsta de 37 de ani, s-a apucat sa isi ia propria viata la bani marunti.

Bradley Cooper s-a saturat sa fie “baiatul lu' mama”

Concluzia a fost ca n-are iubita din cauza mamei sale, Gloria, care e cicalatoare din cale afara si ii pune pe fuga toate ibovnicele.

Parasit de Zoe Saldana, Jennifer Lopez, Jennifer Aniston sau Renee Zellweger, strict pe motiv de mama, Bradley s-a gandit sa remedieze cumva situatia. Prima ideea  a fost sa o trimita pe Gloria de acasa sau, mai bine zis, sa ii gaseasca acesteia o alta locuinta in Los Angeles. Poata daca ramane singur, ii surade norocul si isi mai face si el o iubita.

author avatar
Alina Creanga
184 afisari
Zenville

Ultimele știri

Horoscop – duminică, 12 mai 2024. Vreţi să împăcaţi pe toată lumea, dar cu cineva tot veţi intra în conflict!

Conform astrogramelor realizate de astrologi pentru horoscopul de duminică, 12 mai 2024, nativii trebuie să ofere o mai mare grijă pe "casa comunicării".Tot mai...

Fermierii din Vrancea au ajuns la disperare. Bieţii oameni au crezut că rachetele anti-grindină alungă ploaia şi le-au atacat cu pietre! (VIDEO)

Mai mulți fermieri din Vrancea au atacat cu pietre și scânduri o stație de lansare a rachetelor anti-grindină, iar 10 dintre ei sunt cercetați...
proger