AcasăNewsUPDATE Medicul Bradisteanu si trei politisti, urmariti penal pentru favorizarea infractorului in...

UPDATE Medicul Bradisteanu si trei politisti, urmariti penal pentru favorizarea infractorului in cazul Adrian Nastase

Medicul Serban Bradisteanu

UPDATE Directia Nationala Anticoruptie a anuntat, marti, prin intermediul unui comunicat, ca a fost inceputa urmarirea penala in cazul unui medic si a trei politisti, in cazul Nastase. „Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au inceput urmarirea penala fata de trei ofiteri de politie si fata de un medic, in sarcina carora s-a retinut infractiunea de favorizare a infractorului savarsita in legatura directa cu fapte de coruptie. Faptele care fac obiectul dosarului penal constituit se refera la ingreunarea executarii pedepsei aplicate de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie fostului prim ministru Adrian Nastase”, se arata intr-un comunicat al DNA.

Medicul Serban Bradisteanu si trei politisti de la Serviciul Urmariri al Politiei Capitalei sunt audiati, marti dimineata, de procurorii DNA.

Medicul Serban Bradisteanu

Serban Bradisteanu, unul dintre medicii care l-au ingrijit pe Adrian Nastase, dupa ce acesta s-a impuscat si a ajuns la Spitalul Floreasca, este audiat, marti dimineata, de procurorii DNA. Bradisteanu este suspectat de favorizarea infractorului, in cazul Nastase, potrivit Antena3. De asemenea, procurorii audieaza in acelasi caz trei politisti de la Serviciul Urmariri al Politiei Capitalei.

Adrian Nastase s-a impuscat in gat, miercuri noapte, dupa ce a fost condamnat la doi ani cu executare in dosarul „Trofeul Calitatii”. Dupa ce a incercat sa se sinucida, Adrian Nastase a fost dus cu o ambulanta la Spitalul Floreasca, unde a fost operat joi dimineata. In prezent, Adrian Nastase este internat la acelasi spital.

617 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger