AcasăBrad Pitt si-a luat avion de colectie de 3,2 milioane de dolari,...

Brad Pitt si-a luat avion de colectie de 3,2 milioane de dolari, pe care trebuie sa invete sa-l piloteze!

Pasiunea cuplului Jolie-Pitt pentru aparatele de zbor e deja cunoscuta. Presa internationala a scris ca, de-a lungul relatiei lor, cei doi actori si-au facut diverse cadouri, printre care si avioane si elicoptere!

De aceasta data, insa, starul din „Seven” si-a facut singur un dar valoros, atat ca pret, cat mai ales ca valoare sentimentala. Este vorba de un aparat de zbor de colectie, Spitfire, folosit in cel de-al Doilea Razboi Mondial, pentru care a platit nu mai putin de 3,2 milioane de dolari! Si mai are de scos niste bani din buzunar, daca este sa ne gandim ca. potrivit The Sun, trebuie sa si invete sa piloteze pretioasa achizitie. Iubitul Angelinei Jolie va lua lectii de zbor chiar de la specialistii Academiei Boultbee, din Oxford.

Starul in varsta de 49 de ani scapa, insa, de o mare grija- aceea ca trebuie sa-si convinga partenera de viata, alaturi de care creste sase copii – trei biologici si tot atatia adoptati- sa il lase sa isi vada visul cu ochii. Si asta pentru ca Angelina nu se teme de riscurile pilotajului, de vreme ce si ea are brevet de zbor. Pentru cei care nu stiu prea multe despre acest tip de aparate de zbor, va spunem ca este vorba de un avion britanic, cu un singur loc, folosit de Royal Air Force, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

author avatar
Cristina Stefan
256 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger