AcasăNewsBoxerul Alex Rus, revansa in mai

Boxerul Alex Rus, revansa in mai

Pustiul de bani gata, care si-a luat viata de la capat practicand unul dintre cele mai dure sporturi si despre a carui incredibila poveste “National” a scris pe larg, stie sa si piarda. Esecul suferit zilele trecute la la Circus Tavern din Londra pare inca o lectie pentru bistriteanul Alex Rus.

“Imi voi lua revansa pe 13 mai. Am pierdut pe mana mea si nu am nicio scuza. M-am lasat condus de emotii si, recunosc, la capitolul asta mai am de lucrat”, a declarat Alex dupa meciul pierdut prin “split decision”. De altfel, antrenorul Catalin Zmarandescu a avut numai cuvinte de lauda la adresa baietilor care s-au luptat in ring si, ca orice tata, a fost tare mandru de reusita fiului sau, Mihai. “Sunt mandru de baietii mei, 5 lupte foarte bune. Trei castigate: Janos Csukas (+100 kg) si-a aparat centura castigand la puncte ; Mogos Valentin (92 kg) a castigat la puncte ; Zmarandescu Mihai (80kg) a castigat la puncte ; Denis Sabau (62kg) a facut un meci bun dar a piedut la puncte, iar piticul echipei Alex Rus (57kg) split decision”, a “calculat” Zmarandescu dupa gala. Alex Rus este fiul miliardarului bistritean Petru Rus, patronul cazinourilor Metropolis. Nelipsit de la megapetrecerile din cluburile de fite, Alex si-a resetat viata si practica boxul de cateva luni, primul sau meci castigandu-l prin KO.

Cătălin Zmărăndescu si fiul<br >său învingător Mihai

Daca pana acum presa a scris despre “beizadeaua” Alex Rus si roaba de sampanie de la Loft, “piticul” Academiei Zmarandescu de la Londra promite sa revina in forta in meciul revansa din 13 mai si sa ajunga in ziare doar datorita rezultatelor din box.

author avatar
Catalin Dumitrescu
1.646 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger