AcasăNewsBoureanu nu este lasat la IML!

Boureanu nu este lasat la IML!

Modul in care procuroarea Nicoleta Gabriela Marin conduce ancheta incidentului care a socat o tara intreaga dintre Cristian Boureanu si politistul Ovidiu Andrei deja pare sa cada din ludic in ridicol.

Astfel, in ciuda demersurilor oficiale nenumarate din ultimele zile, procurorul de caz refuza sub orice forma ca fostul politician sa fie dus la Institutul de Medicina Legala, pentru a fi consultat si a i se elibera un certificat medico-legal. Asta desi medicii de la Spitalul de Urgenta „Floreasca” au confirmat prin propriile certificate leziunile grave suferite de cel care le-a fost pacient pentru cateva ore, ca sa nu mai vorbim de faptul ca pana si urmele „reactiei” lui Ovidiu Andrei de pe fata lui Boureanu sunt mai mult decat vizibile. Si uite cum orele trec, deja zilele de acum, una dupa alta iar Boureanu nu are posibilitatea legala de a fi consultat de un medic legist! Culmea este ca, desi s-au facut nenumarate demersuri oficiale in acest sens, procurorul refuza sa-si asume in scris luarea acestei decizii de acum inumane si care poate influenta grav mersul ulterior al anchetei. Pentru ca, pur si simplu, Boureanu nu este lasat sa-si scoata un certifict medical care sa dovedeasca starea sa, fara niciun fel de explicatie! Iar daca tot a venit vorba de stilul personal in care procuroarea Nicoleta Gabriela Marin a condus ancheta inca din primele momente, sa specificam si faptul ca, desi medicii de la  „Floreasca” au refuzat externarea pacientului, considerand ca se impune monitorizarea acestuia „cel putin inca 24 de ore”, magistratul s-ar fi deplasat personal la spital. Si, la primele ore ale diminetii, ar fi facut toate demersurile mai mult sau mai putin oficiale pentru ca Boureanu sa fie luat de pe patul de spital si bagat in arest. De unde nu-l mai scoate, fara nicio explicatie oficiala, pentru a fi transportat pentru consultul de la IML!

author avatar
Andrei Coman
869 afisari

3 COMENTARII

  1. Din pacate am inteles ca la noi functioneaza statul de drept de tip conservator (autoritar), ca in Rusia, Bulgaria, Serbia etc., fata de Europa de vest unde este statul de drept liberal, in care primeaza drepturile omului. Ok, Boureanu este vinovat, dar reactia politistilor, a procurorilor este una normala? Alo, d-na Ministru se aude?!

  2. Dar pe militzian îl caută careva/ Că declarații de avere nu mai are din 2012 nici pe site IGPR nici pe cel de la ANI? O fi bine domnu chestor? Nu e bine …

  3. Trebuie bagat la puscarie acest mafiot basisit care a furat tara si a distruso cu piratul chior.Daca ai fost deputat ce sa faci ????? Sa bati lumea pe strada (bestie ordinara)Daca era cineva in fata masini ce facea il omora si pleca mai departe ….Procurorul care a preluat cazul trebuie sa dea dovada de corectitudine si sa bage acest specimen furacios cla puscarie ;

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger