AcasăBoureanu n-a putut fi Taur

Boureanu n-a putut fi Taur

Cristi Boureanu isi cultiva de ceva vreme imaginea unui cuceritor fara pereche, mai ales de cand Valentina Pelinel a ales alte drumuri.  Foamea acestuia de a bifa cat mai multe alcovuri la activ s-a lovit, in fine, de un refuz categoric.

Cristi nu accepta vreun refuz de la damele ce-l intereseaza

Mare tevatura mare. Cristi Boureanu se da mare crai, mai ales dupa divortul de Valentina Pelinel. Atat de macho, incat este convins ca nu s-a nascut femeia care sa ii refuze avansurile. Dupa spusele Alexandrei Naftanaila, alias Sandra N, insa, fostul deputat si-a gasit nasul. Adica nasa. Zice ea pe Facebook: “NU am fost cuplata cu vreun politician si nu inteleg de ce un anumit domn si fost prieten de familie nu a putut sa primeasca un refuz, sa il accepte si sa nu inceapa sa murdareasca munca mea cu scandalurile in care e obisnuit sa intre”. Opaaaaa….

Galant pana la asternut

Alexandra Naftanaila are cu ce, dar zice ca n-a cedat insistentelor lui Cristi. Care a ramas Boureanu…

Sandra N zice subtil despre Boureanu ca „e un domn galant, foarte respectuos. S-a purtat foarte decent cu mine. Avand in vedere ca el e singur si eu singura, nu stiu cum ar putea evolua aceasta prietenie”.  Ceea ce ne spune ca, totusi, nu i-a displacut, ab initio, flirtul cu Boureanu. Insistenta lui Cristi, care visa sa refaca unele scene din Decameronul lui Bocaccio cu trupul cantaretei, este cea care a enervat-o pe cantareata. Care n-a achiesat sa contribuie la legenda de Don Juan a lui Boureanu.

Geaba chichirez galceava…

Isterizat de refuz si mai ales ca n-a putut dovedi ca el e de fapt Taureanu, Cristi a purces la curatarea imaginii proprii jurand ca n-a avut bucurii la Sandra. Boureanu sustine ca, desi o cunoaste pe tanara de cand avea ea 10 ani, n-a fost sagetat de Cupidon, deci n-a cerut favoruri de la demoazela. Numai ca a facut-o cu atata incrancenare incat se vede din Noua Zeelanda ca omul a fost lezat grav in amorul propriu.

 

author avatar
Catalin Dumitrescu
930 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger