AcasăNewsBoureanu: In Romania, democratia nu poate fi aruncata la canal

Boureanu: In Romania, democratia nu poate fi aruncata la canal

Vicepresedintele PDL Cristian Boureanu i-a atacat dur pe liderii USL  pe care ii considera responsabili de incidentul de la Orsova, localitate in  care primarul a aruncat “Flacara democratiei” la canal, asta dupa ce i-a atacat pe tinerii sustinatori ai PDL care purtau torta.

Cristian Boureanu, viceliderul PDL, a comentat, duminica, pe tema incidentului de la Orsova, unde primarul localitatii i-a atacat pe tinerii sustinatori ai PDL, deposedandu-i de “Flacara dreptatii”, torta simbolica aprinsa de Traian Basescu, pentru a o arunca intr-un canal al Dunarii.

Acesta i-a acuzat pe liderii USL ca sunt direct responsabili de cele petrecute duminica in localitatea mehedinteana, spunand ca, in ciuda incercarilor, social – liberalii, nu pot putea pune capat democratiei.

„Pana acum am asistat la o lovitura de stat fara violenta. Astazi, un simbol al democratiei, o flacara a democratiei a fost atacata cu violenta, a fost smulsa din mana unor tineri, a fost aruncata la canal. Domnul Ponta, domnul Antonescu, domnul Voiculescu sau domnul Nastase, acolo unde va aflati, democratia in Romania nu poate fi aruncata la canal! Si nu cred ca asta e un exemplu de care avem nevoie”, a declarat Cristian Boureanu, citat de b1.ro.

Vicepresedintele PDL a ami precizat ca, desi liderii USL sustin ca duc o lupta cinstita, comit diferite gesturi care sunt impotriva  legilor aflate in vigoare.

author avatar
Ionut Zgimbau
172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger