AcasăNewsBotosani: Un barbat a vandut peste 1.700 de grame de mercur unui...

Botosani: Un barbat a vandut peste 1.700 de grame de mercur unui politist!

Un barbat din Botosani a fost prins dupa ce a incercat sa vanda, in Iasi, unui politist sub acoperire, 1.780 grame de mercur pentru suma de 5.000 euro. In urma perchezitiilor, de la botosanean au fost ridicate cinci telefoane mobile si au fost confiscate sumele de 2.950 de euro si 671 lei.

Politistii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi, coordonati de procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, au organizat o actiune specifica pentru prinderea in flagrant a unei persoane care intentiona sa comercializeze 1.780 g de mercur alb. Politistii au beneficiat de suport de specialitate din partea Departamentului de Informatii si Protectie Interna,  scrie ziaruldeiasi.ro.

Pe raza municipiului Iasi a fost declansata o actiune specifica pe timpul careia s-a reusit prinderea in flagrant a barbatului, care avea asupra sa cantitatea de 1.780 grame mercur, pe care intentiona sa o vanda unui politist de frontiera, agent sub acoperire, contra sumei de 5.000 euro.

De asemenea, in timpul actiunii au mai fost identificate patru persoane implicate in sfera infractionala, motiv pentru care au fost aduse la audieri la sediul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi. In cazul a trei dintre barbati a fost dispusa masura retinerii pentru 24 de ore, iar marti au fost prezentati Judecatoriei Botosani, cu propunerea de arestare preventiva pentru 29 zile, ceilalti doi fiind cercetati in stare de libertate.

In cauza sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de detinere, precum si orice operatiune privind circulatia produselor ori substantelor toxice, fara drept.

Foto: vestic.ro

author avatar
Alina Costache
153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger