AcasăNewsBotezul nepoatei presedintelui Basescu: Sofia Anais a fost crestinata la Biserica Sfantul...

Botezul nepoatei presedintelui Basescu: Sofia Anais a fost crestinata la Biserica Sfantul Spiridon

Zi importanta in familia sefului statului. Nepotica lui Traian Basescu a fost crestinata, sambata, la Biserica Sfantul Spiridon din Capitala, acelasi lacas de cult in care s-au casatorit, anul trecut, parintii ei, Elena Basescu si Bogdan Ionescu.

Asa dupa cum a anuntat, recent, insasi mama Sofiei, unul dintre nasii micutei este primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca. Parintii au ales ca fetita lor sa aiba si o alta perechi de nasi, Monica Carstoiu, medicul care a asistat la nasterea Sofiei Anais, si sotul acesteia, doctorul Catalin Carstoiu, devenind si parintii spirituali ai primei nepoate a presedintelui.

La botezul primului copil al Elenei Basescu au asistat doar rudele si apropiati ai familiilor parintilor bebelusului. Fericitul eveniment are loc la doar trei luni de la nasterea fetitei. Sofia Anais a venit pe lume pe 1 septembrie, la Spitalul Universitar din Capitala. Mezina presedintelui Basescu a devenit mama in ziua in care se implinea un an de la casatoria sa cu Bogdan Ionescu.

Traian Basescu s-a declarat in repetate randuri foarte incantat de rolul de bunic. De altfel, seful statului a fost surprins in cateva ocazii impreuna cu Sofia. Saptamanile trecute, liderul de la Cotroceni si sotia sa, Maria, au scos-o la plimbare pe dragalasa fetita a Elenei, pentru a profita de ultimele zile calduroase de toamna. Mai mult, copila a ajuns deja si in vizita la Parlamentul European. Elena Basescu le-a prezentat-o pe fetita ei colegilor sai europarlamentari, in prima zi in care s-a intors la lucru, la Strasbourg, dupa doua luni de absenta de la lucrarile PE, perioada in care s-a ocupat exclusiv de ingrijirea bebelusului.

724 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger