AcasăNewsBoss-ul Willbrook o vrea pe Daiana Voicu in puscarie!

Boss-ul Willbrook o vrea pe Daiana Voicu in puscarie!

Inlaturarea Daianei Voicu de la conducerea Willbrook ascunde amanunte incredibile care l-au determinat pe cel mai bogat israelian, Eyal Ofer, sa se ocupe personal de situatia afacerilor sale din Romania.

Daiana Voicu si-a dezamagit protectorul atat de tare incat acesta a pus zece detectivi pe urmele ei

Odata cu plecarea de la conducerea celui mai mare dezvoltator imobiliar, pentru Daiana Voicu s-au terminat si gloria, si banii. Omul care a propulsat-o in lumea afacerilor de top s-a intors impotriva ei pentru a-si recupera atat banii, cat si prestigiul brandului Willbrook International in Romania,  pe care le-a pierdut prin managementul defectuos al protejatei sale. Cu o avere estimata de Forbes la 10 miliarde de dolari, Eyal Ofer (60 de ani) a angajat 10 detectivi particulari si patru firme de avocatura care au misiunea de a descoperi toate matrapazlacurile executate de Daiana Voicu cat timp a condus Willbrook.  Sursele „National” sustin ca in toata aceasta „vanatoare”, Ofer este sprijinit de nimeni altul decat fostul sot al Daianei, Ziv Tetelman.

Paguba de 100 milioane euro

Afaceristul Eyal Ofer nu se lasa pana nu o vede pe fosta sa angajata in puscarie

Aflat in spatele unor investitii de 900 milioane de dolari in Romania, Eyal Ofer si-a lasat afacerile pe mana Daianei Voicu, transformand-o in una dintre cele mai puternice femei de business. Aceeasi care, spun sursele „National”, i-a creat lui Ofer o paguba de vreo 100 de milioane de euro: terenuri si imobile cumparate de Daiana cu banii lui si trecute pe numele parintilor ei; hotelul Teleferic din Poiana Brasov l-a lasat in paragina, desi s-au alocat bani pentru aducerea acestuia la standarde occidentale; a facut sa se evapore circa doua milioane de euro dintr-o tranzactie cu terenuri la Constanta etc.

Afaceri banoase doar pe hartie

Acesta este mobilierul achizitionat de Daiana de la „HF Home Fashion“ si dus in vila ei din Corbeanca pe care nici in ziua de azi nu l-a platit

In plus, Eyal Ofer a aflat si ca afacerile prezentate ca banoase pe hartie sunt, de fapt, paguboase si ca investitiile sale se duc pe apa Sambetei. Iata cateva exemple:

  • Saptamana trecuta, s-a cerut intrarea in insolventa a Willbrook Medical Services, divizia de servicii medicale a dezvoltatorului imobiliar. Proiectul a fost ideea Daianei Voicu, ambitionata fiind de deschiderea unei clinici de catre Ziv Tetelman si Raluca Sandu. Persoane din anturajul Daianei ne-au declarat ca aceasta a cheltuit atunci 300.000 de euro, dar clinica (destinata comunitatii de expati din complexul „Oxford Gardens”) nu a functionat niciodata;
  • Un alt proiect amplu si extrem de costisitor, „Oxford Gardens”, este la pamant acum. Luxosul complex rezidential situat in Pipera a costat 95 milioane euro, insa din cele 208 vile, doar patru au fost vandute si 24 inchiriate. In plus, expatii sunt extrem de nemultumiti de conditiile din complex;
  • Daiana Voicu a mai lasat in urma si o serie de procese cu mai multi clienti si furnizori care au de recuperat sume importante de bani de la Willbrook. Este si cazul „HF Home Fashion”, firma despre care „National” a scris pe larg si care are de recuperat peste 250.000 de euro.  Societate de la care Daiana a cumparat mobila si pentru propriile locuinte, in valoare de 16.000 de euro, si nici in ziua de azi nu a platit. Willbrook sub conducerea Daianei Voicu a pus pana si Ambasada SUA la Bucuresti intr-o situatie penibila, lasand un oficial american sa locuiasa intr-o vila mobilata cu obiecte de showroom apartinand „HF Home Fashion”.
  • Insa unul dintre cele mai controversate proiecte dezvoltate de Willbrook sub conducerea Daianei Voicu este, fara indoiala, Cathedral Plaza. Impunatoarea cladire de birouri i-a creat mari dureri de cap lui Ofer, proiectul atragand o serie de procese cu Arhiepiscopia Romano-Catolica si deci blocarea finalizarii constructiei.

Considerata una dintre cele mai bogate femei din Romania, Daiana Voicu pare sa fi ajuns acum, ca nu mai e protejata lui Ofer, la fundul sacului. Singurul ei venit cat de cat sigur pare sa fie din chiriile caselor din Corbeanca pe care le detine si pe care incaseaza anual 115.000 euro. In plus, fosta sotie a lui Ziv Tetelman are probleme si cu Fiscul, fiind in plina executare silita pe firma Carlyle pentru suma de 33.000 euro reprezentand taxe neplatite la stat. Si problemele nu se termina aici, mai ales ca dupa ce detectivii angajati isi vor face treaba, Eyal Ofer e decis s-o trimita pe Daiana Voicu in puscarie. Cel putin asa sustin surse de incredere din preajma afaceristului israelian, cunoscut de apropiati ca fiind de neinduplecat in privinta angajatilor care incearca sa-l pacaleasca.

author avatar
Nicole Ionescu