AcasăNewsBoris Johnson și iubita sa au adoptat un cățel. Dilyn este așteptat...

Boris Johnson și iubita sa au adoptat un cățel. Dilyn este așteptat la reşedinţa din Downing Street de motanul Larry

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, şi partenera sa, Carrie Symonds, au primit la reşedinţa lor din Downing Street un căţel salvat de organizaţia Friends of Animals Wales, scrie CNN.

Dylin, un căţel de sex masculin din rasa Jack Russell, are 15 săptămâni şi a fost adus la reşedinţa premierului într-o husă roşie.

Carrie Symonds, care a dezvăluit pe Twitter numele căţelului, a mulţumit filialei galeze a organizaţiei Friends of Animals, cu sediul în Rhondda, pentru salvarea animalului, după ce a primit „o informaţie potrivit căreia Dilyn urma să fie aruncat pe stradă de un comerciant de căţei, întrucât se născuse cu o deviaţie la nivelul maxilarului”.

Potrivit Friends of Animals Wales, care este specializată în găsirea de stăpâni pentru câinii părăsiţi, patrupedul s-a născut la o fermă din Ţara Galilor.

La reşedinţa din Downing Street locuieşte şi motanul Larry.

„Ştim că Carrie Symonds a fost mereu o apărătoare a drepturilor animalelor şi suntem deosebit de încântaţi că acest căţel minunat va locui cu Carrie şi premierul în locuinţa din Downing Street”, a transmis, printr-un comunicat de presă, Friends of Animals Wales.

Foto: Twitter

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
228 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger