AcasăNewsBoris Johnson, din nou tătic

Boris Johnson, din nou tătic

Un nou rezident la Downing Street

Premierul britanic, abia întors pe Downing Street după ce a fost grav bolnav de covid-19, şi partenera sa Carrie Symonds au anunţat naşterea unui fiu, ”un băieţel sănătos”.

„Primul ministru si doamna Symonds sunt încântați să anunțe nașterea unui băiețel sănătos, la un spital din Londra, a delarat o purtătoare de cuvânt a premierului. Boris Johnson, în vârstă de 55 de ani, și Carrie Symonds, 32 de ani, au anunțat în martie că așteaptă un copil la „începutul verii” și că s-au logodit la sfârșitul anului trecut. Ei sunt primul cuplu necăsătorit care s-a mutat împreună în Downing Street. Johnson, în vârstă de 55 de ani, a fost contaminat cu noul coronavirus, ceea ce a condus la o săptămână de spitalizare – inclusiv trei nopţi la terapie intensivă. Logodnica sa, în vârstă de 32 de ani, a prezentat simptome de covid-19.”Premierul şi Miss Symonds doresc să mulţumească fantasticei echipe a maternităţii”, se mai arată în comunicatul official. În timp ce bebelușul este primul copil al lui Carrie Symonds,  Boris Johnson are deja patru copii cu o  prietenă din copilărie, a doua sa căsătorie. Precedesorii săi, laburistul Tony Blair şi conservatorul David Cameron, au avut de asemenea copiii în timp ce se aflau în funcţie.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
378 afisari

1 COMENTARIU

  1. In Anglia tratamentul pentru covid19 dureaza o saptamana,la noi dureaza de la 3 la 6 sapatamani,adica nu exista niciun tratament,bolnavii se lupta,cu martori oculari,la supravietuire,scapa cine rezista.Cu asta se lauda guvernantii,adica lanseaza minciuni ca sa prosteasca mamaligarii,sa-i manipuleze ca pe animalele din jug.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger