AcasăNewsBoris Berezovski i-a cerut iertare in scris lui Putin

Boris Berezovski i-a cerut iertare in scris lui Putin

Katerina Sabirova (foto jos) e convinsa ca Berezovski a fost asasinat

Iubita lui Boris Berezovski, mort in conditii suspecte la 67 de ani la Ascot, in sudul Angliei, sustine ca oligarhul i-a scris o scrisoare lui Vladimir Putin, cerandu-i iertare si rugandu-l sa-l lase sa revina in Rusia.

Katerina Sabirova (foto jos) e convinsa ca Berezovski a fost asasinat

Declarandu-se oponent al lui Valdimir Putin, oligarhul Boris Berezovski a fost nevoit sa se exileze in Marea Britanie. Intre timp, el s-a indragostit de fotomodelul Katerina Sabirova, de 23 de ani, care sustine ca Berezovski nu s-a sinucis.

Katerina Sabirova

Ea afirma ca, inca de anul trecut, Berezovski i-ar fi trimis o scrisoare lui Vladimir Putin, rugandu-l sa-l ierte si sa-i permita sa revina in Rusia. Katerina sustine ca oligarhul se arata increzator. „Am trimis scrisoarea, acum sa asteptam raspunsul”, i-ar fi spus Berezovski. Iubita sa afirma ca oligarhul  planuia, cu doar trei zile inainte sa fie „sinucis”, sa petreaca impreuna cu ea cateva zile la Marea Moarta.

author avatar
Arpad Dobre
1.037 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger