AcasăNewsBordelul politistilor

Bordelul politistilor

Prin definitie, Fundeni este una dintre zonele cu cel mai pronuntat risc infractional din Bucuresti. Asa ca, atunci cand au primit informatii ca unii comandanti din Politia Capitalei fac vizite incognito “dupa Pod”, structurile anticoruptie din Ministerul de Interne au declansat, in mare secret, o complexa ancheta interna.

Ofiterii care au efectuat operatiunile de filaj au aflat in timpul misiunii ca mai-marii Politiei organizau adevarate orgii

Situatia a devenit cu atat mai tensionata, cu cat, pe masura ce vremea trecea, ofiterii sub acoperire care asigurau filajul raportau ingrijorati ca noi si noi sefi superiori se strangeau serile la locatia identificata drept locul de intalnire al celor monitorizati.

“Sedinte operative”

Politistii organizau „sedinte operative” in acest cartier, unde exista „cuibul” de prostituate

Drept urmare, responsabilii operatiunii de monitorizare erau deja ferm convinsi ca au descoperit dovezi de netagaduit privind legaturile nefiresti dintre sefi de Politie si capi ai lumii interlope.

Mai ales ca, in urma interceptarilor telefonice, a reiesit cat se poate de clar si codul prin care “gaborii” comunicau ca sa stabileasca intalnirile conspirative. Astfel, de fiecare data cand se strangeau, ei se chemau unii pe altii la cate o “sedinta operativa” convocata de urgenta. Insa cum vila unde acestia se strangeau se afla pe o alee extrem de ingusta, celor de la filaj le-a luat ceva timp pana sa reuseasca sa se apropie de obiectivul misiunii. Dar atunci cand au reusit sa penetreze masurile de protectie luate de superiorii lor “corupti”, si-au dat seama ca au facut descoperirea anului. Atata doar ca nu au mai avut cum sa-i puna pe comandanti sub urmarire penala.

La “printese”

Si asta pentru ca, dupa cum ofiterii sub acoperire si-au informat imediat sefii directi, politistii se duceau acolo la “printese”, dupa cum le denumeau pe prostituatele ale caror clienti fideli devenisera. Acum, cu siguranta ca ancheta va continua, dar ea nu va mai tine neaparat de anticoruptie. Ramane rolul celor de la “protectie interna” sa descopere daca, in toiul actelor sexuale platite “la leafa”, politistii, toti cu grade inalte de conducere, nu au divulgat informatii secretizate. De care ar fi putut profita proxenetii care asigurau intotdeauna “marfa proaspata” la bordelul politistilor.

author avatar
Catalin Tache
2.857 afisari

1 COMENTARIU

  1. :)) :)) Mai, mai. Da chiar nu mai are voie omu sa se relaxeze si el dupa o zi de munca. Mergeau acolo pentru ca se tineau sedinte de terapie. Acolo isi incarcau bateriile si isi descarcau creierul(chiar daca nu au). Se eliberau trupeste si se purificau cu „printesele”. Si mai erau si ceva prafuri energizante, special facute in Asia, sa fie totul ca la carte.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger