AcasăNewsBono, salvat de fortele antitero din mijlocul masacrului de la Nisa

Bono, salvat de fortele antitero din mijlocul masacrului de la Nisa

Celebrul artist Bono se afla intr-un restaurant de pe faleza unde a avut loc atacul de la Nisa. Numai interventia trupelor franceze a facut ca rockstarul si prietenii sai sa scape nevatamati.

Ca toti ceilalti, Bono s-a supus imediat indicatiilor fortelor de ordine si si-a pus mainile deasupra capului

In timp ce tunisianul secera multimea de oameni care se bucura de artificii, Bono si amicii sai se aflau la o terasa unde luau cina. Solistul 56 de ani al trupei U2 se afla pe terasa restaurantului „La Petite Maison” atunci cand oamenii aflati pe strazile Promenadei din Nisa fugeau disperati din calea teroristului. Bono se intretinea cu  Christian Estrosi, fostul primar al Nisei, atunci cand o femeie l-a prins pe acesta de brat si au rupt-o la fuga. Din nou, celebritatea si fortele de ordine l-au salvat pe Bono.

Restaurantul „La Petite Maison” unde cina artistul si amicii sai

Politistii antitero l-au recunoscut pe artist  si l-au dus intr-un loc mai sigur, in zona Pietei Massena. Este a doua oara cand Bono traieste teroarea unui atentat in Franta. Anul trecut, in timpul masacrului de la Teatrul Bataclan, Bono si U2 se aflau in Paris unde se pregateau de un concert.

 

author avatar
Catalin Dumitrescu
255 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger