AcasăNewsBona i-a stricat casa lui Prigoana!

Bona i-a stricat casa lui Prigoana!

Cuplul Silviu Prigoana – Adriana Bahmuteanu este in centrul unui nou scandal conjugal de proportii. De aceasta data, totul a plecat de la bona copiilor, care l-a pus pe jar pe politician, spunandu-i ca acestia au fost rapiti.

Proces. Politicianul a depus impotriva sotiei o plangere la Judecatoria Sectorului 2

Surse din anturajul sotilor Prigoana au dezvaluit pentru „National” ca intreaga poveste a inceput sambata trecuta, cand Adriana a plecat din casa cu copiii (Mihai-Maximus si Eduard-Gabriel – n.r.) fara sa spuna unde se duce.  La un moment dat, Silviu Prigoana s-a trezit cu bona  baie­tilor urland disperata ca micutii au fost rapiti. Potrivit surselor noastre, politicianul ar fi incercat sa-si calmeze angajata zicandu-i ca, probabil, copiii sunt la mall cu mama lor, insa acest lucru nu a linistit-o pe femeie. Adriana si baietii nu s-au intors acasa sambata seara, nici duminica. Luni, la 48 de ore de la presupusa rapire a copiilor, exasperat de insistentele bonei, Prigoana a demarat cautarile Adrianei prin oras. A verificat intai la mama ei, apoi a mers la vila din Pipera si la locuinta de pe Kogalniceanu. Nici urma de Bahmu! Constatand ca nevasta a plecat de buna voie, Prigoana a depus, marti, la Judecatoria Sectorului 2, o plangere impotriva Adrianei, solicitand totodata emiterea unui ordin de protectie pentru cei doi minori.

 

Bahmu se relaxeaza la resort

 

INGRIJORATA. Adriana spune ca se teme de turnura pe care ar putea s-o ia conflictul cu sotul ei, intrucat acesta este un politician foarte influent

Ieri, dupa ce a aflat ca Prigoana a dat-o pe mana judecatorilor, Adriana a declarat ca nu a fugit de acasa, ci doar a plecat intr-o scurta vacanta, intr-un resort din apropierea Capitalei. Mai exact, un complex turistic din Calugareni, judetul Giurgiu, detinut de unul dintre finii familiei Prigoana. Jurnalista a declarat ca vrea sa-si puna ordine in idei. Contactat de reporterii „National”, Silviu Prigoana a evitat sa intre in detalii, declarand sec: „Nu bag divort, nu cer partaj, nu cer custodia copiilor! Am cerut ordo­nanta presedintiala de protectie a copiilor minori care au disparut din casa si nu s-au mai intors timp de 48 de ore”.

 

 

S-au casatorit de maximum patru ori

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana s-au casatorit prima oara in anul 2003, insa s-au despartit dupa cateva luni. In 2004, si-au unit din nou destinele, in fata unui ofiter de stare civila american, la Las Vegas. S-au despartit din nou, dupa alte cateva luni. In 2005, Prigoana si Bahmu au zis iarasi „Da” la primarie, iar de aceasta data casnicia a tinut doi ani. In 2009, chiar in ziua in care Adriana a implinit 35 de ani, cei doi si-au unit destinele pentru a patra oara si nimeni nu credea ca Bahmu si Prigoana vor ajunge din nou sa se certe ca la usa cortului. Al cincilea mariaj intre aceleasi persoane nu mai este admis de lege.

Politicianului ii plac farsele

Desi actiunea pe care a depus-o in instanta pare un demers cat se poate de serios, cand vine vorba de Silviu Prigoana lucrurile nu sunt niciodata ceea ce par. Si asta pentru ca politicianul are obiceiul sa testeze profesionalismul autoritatilor si vigilenta jurnalistilor. Un exemplu in acest sens il reprezinta scrisoarea pe care deputatul PDL a depus-o, in 2011, la Parlament, prin care cerea sa i se acorde concediu de paternitate. Dupa ce presa a intors subiectul pe toate partile si conducerea Camerei a plimbat cererea pe la Comisia juridica, Prigoana a anuntat ca a fost vorba de o farsa . In care au picat atat parlamentarii, cat si ziaristii.

[poll id=”323″]

author avatar
Dan Bratu
5.965 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger