AcasăNews”Bombele” mediatice din magazia PSD

”Bombele” mediatice din magazia PSD

Pesedistii si-au pregatit arsenalul de toamna

La fel ca predecesorii, social-democratii apeleaza si ei la strategia ”acoperirii” esecurilor guvernarii cu ajutorul detonarii unor scandaluri cu efect garantat in urechile romanilor.

Pesedistii si au pregatit arsenalul de toamna

Praful s-a ales de programul PSD, bugetul Romaniei nefiind in stare sa asigure laptele si mierea promise. Prima s-a dus in cap legea salarizarii unitare, care a sfarsit prin a majora salariile cu 4% si nu cu cifrele ametitoare fluturate in campania electorala. Ca doar cu atat vor creste salariile romanilor bugetari a recunoscut recent, cu o jumatate de voce, si ministrul de resort, apriga Olguta Vasilescu.

Scandalurile legate de casatoriile gay si Rosia Montana, din nou pe teava

Pe urmele (in)succesului inregistrat de salarii a luat-o si noua lege a pensiilor – anchilozata prematur de pensiile speciale. Cum toamna se numara nu numai bobocii ci si promisiunile nerespectate de politicieni, pesedistii par sa fi pregatit deja doua fumigene mediatice, bune sa asurzeasca si orbeasca publicul interesat de pensii, salarii, impozite, accize suplimentare, fonduri europene ratate, investitii lipsa etc. Despre care sunt mari sanse sa se vorbeasca in surdina odata cu relansarea a doua scandaluri care si-au demonstrat deja potentialul: modificarea definitiei constitutionale a familiei si exploatarile de la Rosia Montana. Doua teme cu continut exploziv care figureaza, dupa cum a precizat Liviu Dragnea, pe agenda PSD in aceasta toamna. In cazul noii definirii a familiei in Constitutie, Dragnea a anuntat ca PSD va finaliza ”prioritar” legea referendumului, pentru ca ea sa se poata aplica in cazul modificarii Constitutiei. Cum in ceea ce priveste Rosia Montana nu se stie deocamdata care tabara e mai numeroasa, pro sau contra exploatarii, Dragnea a abordat precaut subiectul, apreciind ca este nevoie de ”foarte multa cumpanire”, tema fiind una ”delicata”. Cumpanire care ii va permite PSD-ului sa se alature taberei dominante, dar asta numai dupa ce scandalul de rigoare iscat va baga sub pres si mai delicatele subiecte legate de pensii, salarii, accize si impozite.

author avatar
Simona Badulescu
246 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger