AcasăNews„Bombardier cu Mercedes”, la un pas să spulbere patru jandarmi și mai...

„Bombardier cu Mercedes”, la un pas să spulbere patru jandarmi și mai mulți pietoni! / Cine este bărbatul care și-a bătut joc de Poliția Română

mercedes„Bombardier cu Mercedes”, cursă haotică prin Capitală. A fost la un pas să spulbere o mulţime de oameni / Cine era bărbatul care a provocat poliția pe Instagram

Un șofer în vârstă de 26 de ani din Capitală a pornit într-o cursă infernală pe străzile Capitalei, miercuri seară. Șoferul circula haotic cu mașina sa, marca Mercedes, fiind la un pas să spulbere o mulțime de pietoni.

Oamenii au dat imediat alarma și mai multe echipaje de poliție au pornit pe urmele lui. După ce a fost atenționat și blocat de jandarmi și polițiști, tânărul a reușit să scape de oamenii legii. Între timp reușise să treacă pe roșu la semafor și a lovit două mașini.

Șoferul a abandonat mașina și s-a ascuns

Totul s-a întâmplat în intersecția de la Tineretului a bulevardelor Gheorghe Șincai, Tineretului și Dimitrie Cantemir. Polițiștii nu au reușit să-l rețină pe loc. I-au pierdut urma și au găsit doar mașina, abandonată.

Șoferul a fost prins joi dimineață, după ce a făcut, miercuri seară, mai multe story-uri pe Instagram în care râde de poliţişti şi chiar îi ameninţă.

Bărbatul a fost găsit în cartierul Rahova, sectorul 5 al Capitalei, când ieșea din locuință. Polițiștii aveau indicii că se afla acolo și îl așteptau. L-au încătușat și l-au dus la Secția 19 de poliție. El va fi dus la Brigada Rutieră pentru audieri, deoarece polițiștii rutieri se ocupă de acest caz.

Individul, implicat într-un dosar pentru consum de droguri

Potrivit informațiilor din piață, individul din Mercedes ar fi fost identificat. Este vorba despre Șerban Michelle Antonio, care în 2020 a fost implicat într-un dosar pentru consum de droguri.

Șerban Michelle Antonio

„La data 26 octombrie 2022, în jurul orei 19.00, polițiști ai Brigăzii Rutiere, în timp ce desfășurau activități de monitorizare și fluidizare a traficului rutier, pe o stradă din Sectorul 4, au solicitat conducătorului unui autoturism, care încălcase mai multe reguli de circulație, să oprească.

Acesta nu s-a conformat indicațiilor polițistului, în sprijin venind și o echipă de jandarmi din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București. La solicitarea forțelor de ordine să oprească și să coboare din autoturism, conducătorul auto a părăsit zona, lovind două autoturisme.

Autoturismul a fost dat în atenție și a fost găsit abandonat, la scurt timp, pe o stradă din Sectorul 4. În momentul de față polițiștii desfășoară activități în vederea identificării și depistării conducătorului auto”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

author avatar
Andreea Vlad
1.725 afisari

9 COMENTARII

  1. Toti interlopii si progeniturile magistratilor,procurorilor ,politicul si oamenii de afaceri [hotii ] sunt protejati [ nu gratis ] de cei care iau salarii babane si pensii speciale !

  2. melitia si giangarmeria are armament in dotare, da’ nu-l folosește ca e frica sa nu se impuste singuri.

  3. Dragi pulitisti, lasati-va armele la sediu si purtati in schimb la brau cate un ciocanel, va garantez ca va este mai de folos decat pistolul ala pe care-l purtati degeaba.

  4. Au stat la panda sub balconul bombariderului pana s- a trezit.
    Era normal sa-l lase sa doarma dupa atata spectacol pe insta, era obosit.
    Si pe ala din Caracal l-au pazit tot asa.

  5. Hai ca l-au pedepsit!!! L-au bagat la linistea publica…
    „Fapta persoanei care, în public, prin violenţe comise împotriva persoanelor sau bunurilor ori prin ameninţări sau atingeri grave aduse demnităţii persoanelor, tulbură ordinea şi liniştea publică se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.”
    O sa-l doara la banana.

  6. Bravo la rromi ca ii calca in picioare pe politisti, sa speram ca de acum inainte toti romanii o sa fie nevoiti sa plateasca taxe catre bulibasi pentru a nu fi probleme.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger