AcasăNewsBombă! Tăriceanu îşi retrage candidatura la prezidenţiale

Bombă! Tăriceanu îşi retrage candidatura la prezidenţiale

Şantajul la Dăncilă n-a funcţionat, iar Călin Popescu Tăriceanu pare că „moare” cu Pro România de gât. „Naţional” a aflat în exclusivitate că liderul ALDE a decis  SĂ ÎŞI RETRAGĂ CANDIDATURA LA PREZIDENŢIALE.

Reamintim că, săptămâna trecută, Călin Popescu Tăriceanu a bătut cu pumnul în masa Vioricăi Dăncilă impunând cooptarea la guvernare a partidului condus de Victor Ponta. În caz contrar, ALDE va ieşi din coaliţia ce susţine Executivul. O altă condiţie se referea la retragerea Vioricăi Dăncilă din cursa pentru preşedinţia României.

author avatar
A.P. Redactor
1.429 afisari

3 COMENTARII

  1. Plavanu ii scoate intre o baie laNeptun si o bărdi ⛳. Daca mai sta mult se falimenteaza toata clasa politica. In sens de clasa nu de clasa.

  2. Ce bomba ,care bomba ?,daca unii sunt prosti de bubuie asta nu-i bomba !.
    Cand romanii l-au trimis acolo unde-i locul -la plimbare la alegerile parlamentare trebuia sa priceapa acest nimeni .S-a buricat s-a ofuscat a tras sforile ,de unde nu-i nare cum sa iasa decat o gasca gen balama !!.
    Poate scapam de acest dinozaur si poate-l prinde din urma DNA cu dosarele privind retrocedarile si resursele minerale din M Neaga .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger