AcasăNewsBOMBĂ! Pilotul avionului prăbuşit la Milano era considerat cel mai bogat român...

BOMBĂ! Pilotul avionului prăbuşit la Milano era considerat cel mai bogat român al momentului! (FOTO)

avion-romanesc-prabusitBOMBĂ! Pilotul avionului prăbuşit la Milano era considerat cel mai bogat român al momentului!

Un avion privat înmatriculat în țara noastră s-a prăbușit duminică după-amiază în apropierea aeroportului Linate din Milano, transmite presa intaliană, informație confirmată de Romatsa.

Opt persoane au murit în urma accidentului. Potrivit informațiilor din presa italiană, pilotul este român, iar la bord se aflau soția și copilul acestuia, alături de alți cinci amici.

Avionul a căzut la intersecția străzilor ”Marignano” și ”8 ottobre 2001” din San Donato Milanese, o comună din zona metropolitană Milano.

Coincidența sumbră este că în 8 octombrie 2001 s-a produs cel mai tragic accident aeronautic din istoria Italiei. Au murit atunci 118 persoane după ce s-au ciocnit un avion Boeing și un Cessna pe aeroportul din Milano, Linate.

Cine era pilotul avionului?

Pilotul avionului, care a murit şi el, era Dan Petrescu, multimiliardarul despre care Ion Țiriac declara că este cu adevărat cel mai bogat dintre români. Dan Petrescu avea 68 de ani.

pilotul Dan Petrescu
pilotul Dan Petrescu

Acesta controla suprafețe mari de terenuri din București, dar și din țară. Cele mai vizibile erau în 2010 cele 15-20 de centre care includeau la vremea respectivă și hipermarketurile Real și alte galerii comerciale.

Aşadar, omul de afaceri Dan Petrescu era pilotul aflat la manșa avionului prăbușit în Milano. Acesta era considerat, de către mulți actori din real estate, cel mai mare investitor din piață.

Cotidianul italian Corriere della Sera confirmă că pilotul avionului îl era Dan Petrescu. Alături de el, în avion se afla soția și copilul lor, alături de alți cinci amici a căror naționalitate încă nu este cunoscută. Inițial, se credea că ocupanții avionului sunt francezi. Martorii spun că avea un motor în flăcări înainte să se prăbușească. Aeronava era un model Pilatus PC 12 cu un singur propulsor.

Ce a anunţat Romatsa?

Am fost informati despre producerea unui accident de aviatie in care a fost implicata aeronava inmatriculata YR-PDV. Avand in vedere ca tragicul accident s-a produs in Italia, evenimentul va fi investigat de catre Autoritatile din Italia.

Romania, prin AIAS, va desemna un reprezentant acreditat pentru aceasta investigatie (in conformitate cu R (UE) 996/2010″ conform unui comunicat Romatsa.

author avatar
Andrei Ștefan
1.119 afisari

6 COMENTARII

  1. Ce bine a facut el Romaniei? Ii putea Romanica, si-a cautat moartea in Italia…toti banditii au jefuit tara si au carat banii in strainatate…CA PROCURORII ROMANI ERAU NESATUI PE AICI…CE AU LASAT BUN DUPA MOARTEA LOR TIRIAC, VIDEANU, BASESCU, BERCEANU, BLAGA, BOC? Si-su umflat burdihanele si au tras apa la wc des…nu o scoala, nu un liceu, nu o biblioteca…ar fi si comic sa avem vreo Biblioteca Tiriac, cand el citeste numai PLAYBOY…

  2. ERA ATAT DE BOGAT SI DE IMPORTANT CA ABIA ACUM CAND A MURIT CU FIUL SAU SI NEVASTA AUZIM CA E SI ROMAN…URMEAZA TIRIAC CU FAMILIA..TOT DIN ZBOR O SA COBOARE LA AGHIUTA…IL ASTEAPTA CU TINERELE, FRUMUSELE …LA CAZANUL CU SMOALA CLOCOTITA…

  3. Conform informatiilor furnizate de un fost vecin de curte din strada Alexandru Donici din Bucuresti ( unde avocatul impartea o vila in fundul curtii cu Stela Popescu si Puiu Maximilian ) , in 1978 avocatul Dan Petrescu astepta cu bagajele la usa sa vina masina pentru aeroport in drum spre un post diplomatic la Londra (spion sub acoperire ) cand a primit un telefon care-l anunta ca actiunea se suspenda deoarece Pacepa defectase . Atunci i s-a declansat psoriasisul . Germania Federala era baza de unde se lansau inainte de 89 actiunile de spionaj „romanesti”………

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger